2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چطور خیر ندیدی؟ میشه بگی

یعنی اینکه مامانم متاسفانه دوتا تومور تو سرش بوجود اوند یکی تو هیپوفیر یکی تو قسمت فرونتال سرش بعد اون تا پای ازدواج رفتم ولی طرفم نخواست .البته اینم بگم من دوستش داشتم ولی بخاطر مادرم ازش گذشتم ولی بهتر از اون هیچ وقت تو زندگیم ندیدم

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
من هم چند سال پیش بخاطر مامانم نامزدیم رو بهم زدم با اینکه بعدش بهم پیام داد و گفت نفرینم رو پس گرفت ...

وای خدا😥

من دو سال پیش یکیو میخواستم سه ماه آشنا شدیم قرار بود بیاد خواستگاری بابام اجازه نداد و ردش کرد یعنی اونم به خاطر سه ماه منو نفرین میکنه؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
من الان دیگه به دخترا بی اعتماد شدم     میترسم یکی دیگه هم که بیاد باز عاشقشم بشم همههههه ...

کاش توی این دنیا همه‌ی ادم های درست بهم میرسیدن 

بگذریم........

ببینید اگه با کسی وارد رابطه دوستی شدید چند بار امتحانش کنید قرار نیست دوسال طول بکشه یا شما با یه نگاه عاشق بشی شما الان دیگه وقتی وارد رابطه جدید بشی محتاتتر عمل میکنی چون یه بار ضربه خوردی مگه نمیگی دقیقه نود ولت کرده چون یکی دیگه اومده بود توی زندگیش خوب راه حل آسونه شما فک کن با یکی هستی از یه شماره دیگه بهش زنگ بزن بهش ابراز علاقه کن ببین واکنشش چیه یا اصلا تو تلگرام یا اینستا براش پیام بزار ببین جواب میده ببین باهات حرف میزنه اگه  باهات حرف زدپس ببین اینم مثل اونه ولی اگه با شما هست و بهتون ابرازه علاقه می‌کنه و اگه باهاش تماس میگری یا براش پیام میزارید و جواب نمیده پس بدون این آدم ارزش سر مایه گذاری عاطفی رو داره. لایق عشق و محبته 

عاشق چیش شده بودی؟

تاپیک اولمو بخونید

اون اوااااااایل که تازه فقط دوست بودیم خیلی درد دل میکرد. منم دلم میسوخت واسش.  میگفت تنهاست و بخاطر مشکلی ک داره نمیتونه با کسی که مورد علاقشه ازدواج کنه.   بعدهااااااا که عاشقش شدم  گفت من بمیرم هم اگه اون پسر بیاد خاستگاریم بهش بله نمیگم.   و الان زن همون ادمه شده...

لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش  لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهششششششششششششششششششششششششش

وای خدا😥 من دو سال پیش یکیو میخواستم سه ماه آشنا شدیم قرار بود بیاد خواستگاری بابام اجازه نداد و ر ...

چیزی نگفت بهت ؟من رو که نفرین کرد اما بعد ۹ماه پیام داد و گفت دلم نمیاد و پشیمونم نفرین کردم

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
چیزی نگفت بهت ؟من رو که نفرین کرد اما بعد ۹ماه پیام داد و گفت دلم نمیاد و پشیمونم نفرین کردم

واااای من میترسم😭😭😭

خب بابام نخواست من خودمم گریه کردم

نه چیزی نگفت اصلا جواب خداحافظم رو هم نداد

وااااااااااای متاسفم ولی امیدوارم اون خیر نبینه

اگه دخترو پسری همو دوست داشته باشن و قرار باشه نامزد کنن بابای دختر اجازه نده به نامزدی برسه و تمومش کنه

بازم پسره دختر رو نفرین میکنه؟

وااااااااااای متاسفم ولی امیدوارم اون خیر نبینه

زمان میبره فراموشش کنی زمان حلال این مشکله فقط .منظورم از زمان شاید دوسال باشه اون موقع شاید بتونی فراموش کنی .ولی اگه ببخشیش خودت راحتتر میشی .زودترم فراموشش میکنی

کاش توی این دنیا همه‌ی ادم های درست بهم میرسیدن  بگذریم........ ببینید اگه با کسی وارد رابطه ...

این امتحانا رو کرده بودم خانوم

اون با کسی ازدواج کرد که همکارش بود هر روز تو بیمارستان همو میدیدن. بمنم درموردش گفته بود که این قبلا ادعای عاشقی میکرد برام ولی خاستگاری نمیومد میگفت بینمون یسری مسایل عاطفی بوده ولی الان دیگه بهش فکر نمیکنم میگفت دیگه ازش متنفرم چون عشق واقعی رو با تو تجربه کردم و فهمیدم اون عاشق نیست.قسم جون مادرشو میخورد میگفت اگه یروز به هر دلیل به تو نرسیدم محاله زن این نامرد بشم

متاسفانه الان زن همون ادمه شده  

لعنت بهشششششششششششششششش