2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 136 پست
مرسی که خوندین سپاس ولی نههههه    نمیتونم ازدواج کنم      میترسم بخدا. &nbs ...

چقدر احساسی هستید خیلی ببخشید ولی اشتباه عاشق شدی و اشتباهی دوسش داشتی و متاسفانه یه طرفم بوده کاش در این دوسال امتحانش می‌کردید تا از عشقش به خودتون مطمئن میشدید بعد این همه دلباختش میشدید لطفاااااااااا قوی باشید و سعی کنید زندگی رو بسازید که حسرتش رو دل اون بمونه زمین عجیب گرده یه روزی یه جای شما رو میبینه پس خواهش میکنم قوی باشید و زندگیتون رو به بهترین شکل بسازید شما میتونید دوباره عاشق بشید دوباره کسی دوست داشته باشید فقط کافیه بخواین و اینبار درست انتخاب کنید

واقعا؟؟؟؟    ینی این شوهر الانش که قبل ازدواج علاقه ای بینشون نبوده الان خوشبختن؟؟؟؟

منظورم به شما بود که اگه فکر میکنید نمی تونید کسی رو اندازه اون دوس داشته باشید 

بعد ازدواج می فهمید این علاقه ها کلا فرمالیته و احساساتیه 

بس خودتون رو ناراحت نکید 

کلا اگه آدم بعد ازدواج بد بخت باشه به عشق سابق که چه عرض کنم به خواستگارهای قبلیشم فک میکنه میگه شاید اگه این بود بدبخت نمیشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تعجب میکنم یه پسر انقدر وابسته بشه پسرا که سر یه هفته فراموش میکنن میرن سراغ یه بهتر

منو هی وابسته تر میکرد    منو کشته بود بخدااااا   از بس دوسش داشتمممممم

نامرد لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهش لعنت بهششششش

واقعا تعجب میکنم یه پسر انقدر وابسته بشه پسرا که سر یه هفته فراموش میکنن میرن سراغ یه بهتر

این از اون پسر خوباشه که  از شانس بدش گیر کسی افتاده که قدرشو ندونسته من به شخصه خیلی ناراحت شدم ،🥺⁦☹️⁩

امیدوارم اینطئر باشه ولی من مریض شدم     اگه خوب شدم حتما توفکر ازدواج میرم  ممنونم ...

مریض چرا؟ درکتون میکنم فقط نزارید دیر بشه و حالتون بدتر بشه باید  به فکر باشید هیچکی ارزش اینو نداره ادم به خاطرش مریض بشه

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
این از اون پسر خوباشه که  از شانس بدش گیر کسی افتاده که قدرشو ندونسته من به شخصه خیلی ناراحت شد ...

اره😐 نمیدونم دنیا به کام کیه که هرچی خوبه میفته تو بلا من هیچ وقت به هیچکی نامردی نکردم ولی  همش ضربه دیدم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

من هم چند سال پیش بخاطر مامانم نامزدیم رو بهم زدم با اینکه بعدش بهم پیام داد و گفت نفرینم رو پس گرفتم ولی من خیر ندیدم دل شکستن تاوان داره

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
چقدر احساسی هستید خیلی ببخشید ولی اشتباه عاشق شدی و اشتباهی دوسش داشتی و متاسفانه یه طرفم بوده کاش د ...

من الان دیگه به دخترا بی اعتماد شدم    میترسم یکی دیگه هم که بیاد باز عاشقشم بشم همههههه عشقمو احساسمو نثارش کنم باز مثل سمانه در بیاد  اینبار دیگه فرصت امتحانم ندارم که بخام 2 سال دوستی کنم     هرچی باشه زیرسقف میشناسمش

این بیماریه؟؟؟    

ولی وقتی یه خانم غریبه اینطور امیدواری میده همدردی میکنه  واقعا انگیزه پیدا میکنم. من باید چیکار کنم الان؟ چطور اعتماد کنم به یکی؟؟؟؟