2777
2789
عنوان

😐هیچ وقت نمیفهمه درست حرف بزنه😐

462 بازدید | 46 پست

بچه ها من 23 سالمه،مادر بزرگم برگشته بهم میگه من که سن و اینا رو بلد نیستم نمیدونم چند سالت میشه ولی دیگه سن و سالی ازت گذشته 30 سالته😐بعد قبلا هم بحث پیش اومده بود گفته بود دختری که 30 سالش بشه دیگه ترشیده کسی نمیاد بگیرتش😑

بعد خودش 80 سالشه هرکس بهش بگه پیری طرف رو نفله میکنه،همش میگه من تازه اول جوونیمه😐😟

انقدر اعصابم به هم ریخت تپش قلب گرفتم😔

شما بودید چی میگفتید و چه عکس العملی نشون میدادید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واش کن ی چی میگ مادر بزرگ منم زندع بود ب یکی از نوهاش ک ۱۹ سالع بدد گف ۳۰ سالته ول کن چیزی نیس ک اینقد حرصش میخوری

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

اینقد خودتو اذیت نکن عقط ب حالت مسخرع ای بگو ۳۰ سال من ۲۳ سالم واقن ک

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

عین مامانجون من ۸۶ سالشه تو بیمارستان پارسال ازش که میپرسیدن سنت چنده میگفت ۷۰.

بعدم در پشتشو میخاروند میگفت چشمم نزنن.

بعد ازونور منکه ۱۶ سالم بود بابام یه عمو داشت که مرده الان ولی اونموقعا میگفت وایییی نچ نچ نچ نچ نچ نچ نچ نچ چرا انقدر گذاشتید سنش بره بالا واییی دیگه کسی نمیگیرتش مننننننن تموم دخترامو قبل ۱۵ شوهر میدادم..

باز یه عمه هم داره که یبار یکی گفت پشت سرت عمه بابات گفت پووووف ترشیش انداختن(۲۰سالم بود)این دبگه مهره سوختست فقط خدا مگه اینکه براش یه کاری کنه به خدا توکل کنیداونموقع۸۸ بود الان ۹۰و خورده ایشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ