2777
2789
عنوان

بازاریابی

97 بازدید | 15 پست

بچه ها من میخوام یه کاری بکنم ک حداقل پول نتمو دربیارم بنظرتون پنبه ریز خوبه یا اوریفلیم؟؟؟

یا بقیه شرکتا؟ اگه چیز خوبی سراغ دارین بگین🙏

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وارد اینکار شدم و برام خوب بوده خداروشکر. مشاوره و فروش آنلاین محصولات شرکت ما نیازی به هیچ پیش زمینه و سرمایه ای نداره. اگه میخوای وارد کار بشی و علاقه داری درخواست بده هماهنگ کنم. 

من وارد اینکار شدم و برام خوب بوده خداروشکر. مشاوره و فروش آنلاین محصولات شرکت ما نیازی به هیچ پیش ز ...

چه شرکتی؟

از کدوم بد شنیدی ک؟  من خیلی دیدم موفقن ک

بیز بادران تلفیق

شوهر و برادرشوهرمم بودن

یکی از اقوامشونم 5 سال بوده حتی تو گول کویست هم بوده  بدبخت کرده خانوادصو الانم اومدع بیرون

بادران ک ترکید ریزش کرد همه جز دوسه نفر اومدن بیرون اونایی ک موندن دوباره ساختن و تغییردادن برنامشونو

بیز بادران تلفیق شوهر و برادرشوهرمم بودن یکی از اقوامشونم 5 سال بوده حتی تو گول کویست هم بوده &nbs ...

آها من هیچ اسم اونارو نشنیده بودم

سلام دوستان یه پیج راه اندازی کردم با این نام👈(@_.ketabkhone._)قراره کلی نقد از کتابای قشنگ بزاریم😊😉 (البته یه مدل بازاریابیم هست واسم😊🙂)  ،امیدوارم لطف کنید و حمایت کنید دوستای گلم😗🤗

چه شرکتی؟

شرکت نفیس. میتونی سرچ کنی مجوزاش رو ببینی و همینطور اینستاگرام،خانومای خانه دار زیادی ازاین طریق درآمد کسب میکنن. مثل بیز و بادران و.... اینا هم نیست که مجبور بشی کلی جنس تو خونه انبار کنی. 

شرکت نفیس. میتونی سرچ کنی مجوزاش رو ببینی و همینطور اینستاگرام،خانومای خانه دار زیادی ازاین طریق درآ ...

آها شرایطش چجوریه؟