2777
2789

قدر منو بدون  که این قدر پسر پاک و سر به زیر ی هستم !! من در جوابش چی بگم؟ اصلا به نظرتون منظورش از این حرف چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پاکی که پاک موندم وگرنه زمین گرده مطمئن باش اونام یجای زندگیشون میلنگه که نمیان به تو بگن

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بگو خانوماشون بی عرضه هستن که نفهمیدن و ترکشون نکردن😒

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بگو آره خدا رو شکر میکنم ک همچین شوهری بهم داده😐✋🏻میخاست بگه کسی نمیتونه مث من اوکی باشه😂✋🏻

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗

یه معلم پرورشی داشتیم سالها پیش یبار بهمون گفت اگه خیلیییی خیلی درس بخونین همه درساتون ۲۰بشه انضباطتونم ۲۰ باشه تازه وظیفه تونو انجام دادین کار خاصی نکردین حرفش از اون موقع تاحالا مونده تو ذهنم