2777
2789

آزمایش هورمونی زیاد گرون نیست مگر آزمایش amhآنتی مولرین فک کنم یکمی گرونه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونوع هورمون ازمن ارمایش گرفتن ۲۲۰۰

کامل رونمیدونم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

آزمایش هورمونی زیاد گرون نیست مگر آزمایش amhآنتی مولرین فک کنم یکمی گرونه

تو همین نی نی سایت یه خانومه نوشته بود ۶ میلیون داده

الان هم باید هورمونی بدم هم چکاپ کامل هم سونو ، پشمام ریخته😐

تو همین نی نی سایت یه خانومه نوشته بود ۶ میلیون دادهالان هم باید هورمونی بدم هم چکاپ کامل هم سونو ، ...

عزیزم ایشالا که مشکلی نداشته باشبن گلم.

من خیلی این آزمایشات دادم دیگه دکتر شدم واسه خودم ولی بیفایده بوده 

سلامت باشی

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم ایشالا که مشکلی نداشته باشبن گلم.من خیلی این آزمایشات دادم دیگه دکتر شدم واسه خودم ولی بیفایده ...

تخمدان پلی‌کیستیک دارم عزیزم ، خب آزمایش که قرار نیست فایده داشته باشه ، مهم تشخیص و درمان هست ، می‌تونم بپرسم مشکل شما چی بوده؟ البته اگه دوس داشتید جواب بدید

تخمدان پلی‌کیستیک دارم عزیزم ، خب آزمایش که قرار نیست فایده داشته باشه ، مهم تشخیص و درمان هست ، می‌ ...

منم تنبلی تخمدان دارم. با هر بار آزمایش و تغییر دارو و تغییر دکتر ناامید و ناامیدتر شدم.پریودام منظمه نسبتا و در ظاهر اما باردار نشدم متاسفانه.هنوزم دارم دکتر عوض میکنم.

شما همسرتم بفرست آز بده البته ببخشید دخالت کردم.

من شوهر خودم آز نمیده تکلیفم با خودم معلوم نیست که مشکل صد درصد منم یا شوهرمم هست

منم تنبلی تخمدان دارم. با هر بار آزمایش و تغییر دارو و تغییر دکتر ناامید و ناامیدتر شدم.پریودام منظم ...

قربونت برم من مجردم و مشکلم بیشتر با علائم pcos هست که رسماً دیوونم کرده ، احتمالا می‌دونید که تغییر سبک زندگی تنها راه کنترل پلی کیستیک هست ، منم کلی تا الان دکتر رفتم و آزمایش دادم ولی اصلا با داروهای هورمونی و رژیم های سرخود نتیجه نگرفتم ، الان یه خانومی که هم متخصص تغذیه هستن هم ماما طبق شرایط بدنم بهم برنامه ی تغذیه و سبک زندگی شخصی می‌دن و با اینکه چند روزه شروع کردم علائمم بهتر شده ، نمی‌دونم این راهو امتحان کردید یا نه ولی تنها راه غلبه به این مشکل همینه ،

امیدوارم هر چه زود تر صاحب یه نی‌نی سالم و عسل بشید عزیزم💖🥹