2777
2789
عنوان

قرص سقط خوردم ولی سقط نمیشود جنین بدون قلب بیاین ردهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 29 پست

من برام سواله،جنینی که قلب نداره چطوری زنده هست؟

اگر زنده هست چطوری تلاش میکنن سقطش کنن،به این بهانه که قلب نداره؟😳

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

منم تو بارداری اولم مشکل تو رو داشتم. دکتر سنتی رفتم راحت شدم میترسیدم کورتاژ شم که خدا رو شکر خودش دفع شد.تا ۵ شب هر شب یه لیوان متوسط نه ازون بزرگاش عرق گل گاو زبون بخور و حتما طناب بزن بیاد پایین من بدون طناب این ورزشو انجام میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شمارو داشتم جنین لدون ظربانوقلب 

قرص به من داد زیر زبانی و داخل واژن ولی چیزی نشد خودم رازیانه از عطاری گرفتم خوردم دم کردم یه لیوان خوردم چند ساعت بعد مقداری خارج شد دوباره شب خوردم الباقیش خارج شد 

فقط دکترم بهم گفته بود چون با درد همراه خروجش مسکن به هیچ عنوان نخورم 

قلبش تشکیل نشده 

نه سوالم اینه که الان جنین هنوز زنده هست و اسی داره قرص استفاده میکنه که سقط بشه؟چون قلب نداره؟

یا سقط شده اما تو رحم مونده؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
کی گفت حالا زندست    مرده دیگه

نه دیگه

من مامانم عمل هیسترکتومی داشت

یه خانمی رو بستری کرده بودن اونجا،آمپول سقط بهش زده بودن تا جنینش تازه ســقط بشه!چرا؟چون تشخیص داده بودن قلب نداره!

اگر قلب نداره چطوری زندست؟که اونا هم دارن تلاش میکنن سقطش کنن

من برام سواله،جنینی که قلب نداره چطوری زنده هست؟ اگر زنده هست چطوری تلاش میکنن سقطش کنن،به این بهان ...

عزیزم تو نت سرچ کنی وجود داره اول جنین تشکیل میشه همیشه تو هفته ۵ به بعد کلن ضربان قلب با سونو متوجه میشن تا اون موقع حالا جنین رشدشو کرده احتمالن یباره حالا ضعیف هر چیه دیگه ضربان قلب نداره سقط میشه که بصورت قانونی حتی تو بیمارستان 

یا قرص که میدن داروخانه قانونی میده با دوتا سونو که تاید کرده قلب نداره

من برام سواله،جنینی که قلب نداره چطوری زنده هست؟ اگر زنده هست چطوری تلاش میکنن سقطش کنن،به این بهان ...

جنین که قلب نداره زنده نیست اما کیسه جنین داره رشد می کنه و هورمون بارداری ترشح می کنه برای همین سقط نمی شه 

مگر با دخالت پزشکی

نه دیگه من مامانم عمل هیسترکتومی داشت یه خانمی رو بستری کرده بودن اونجا،آمپول سقط بهش زده بودن تا ...

عزیزم اینو بهش میگن حاملگی پوچ یعنی فقط جفت و کیسه آب   یه نطفه ناقص شکل گرفته که حتی اونقدری رشد نکرده که تو هفته ۵ یا ۶ قلب شکل بگیره. اصلا جنینی به وون معنا وجود نداره بلکه کیسه آب و بقایای جزیی جفت باید با قرص یا آمپول تخلیه شه تا رحم عفونی نشه

عزیزم تو نت سرچ کنی وجود داره اول جنین تشکیل میشه همیشه تو هفته ۵ به بعد کلن ضربان قلب با سونو متوجه ...

خب اگر قلب نداشته باشه چطوری زنده هست؟

به نظرم عجله کردی

چندتا دکتر حاذق هستن،تا هفته ۱۱ ۱۲ صبر میکنن برای تشکیل قلب!

چون دیده شده یه عده قلب جنینشون تازه هفته ۱۲تشکیل میشه

به علاوه اینکه بعضی تشخیص‌ها هم غلط هستن

تو همین نی‌نی‌سایت یه خانمی بود دوسال پیش میگفت رفتم یه جا سونو گفت قلب جنین تشکیل نشده،دوهفته بعد رفتم جای دیگه گفتن قلب داره!

خب اگر قلب نداشته باشه چطوری زنده هست؟ به نظرم عجله کردی چندتا دکتر حاذق هستن،تا هفته ۱۱ ۱۲ صبر می ...

نه عزیزم تا هفته نهایت ۷ هفته تشکیل بشه شده نشه دیگه نمیشه 

اینجورم نیست که با یه سونو بگن که نداره سونو اول انجام داده میشه سوای قلب برسی میش رشد کرده یا نع تغیری داشته دوباره مجددن ده روز اینده یه سونو واژینال  که دیگه دقیق ترین سونو حتی اگه ضعیف باشه ضربان تو سونو واژینال معلوم میشه  تو اون سونو هم برسی میشه وقتی طول عرض و حالا اصلاحات پزشکی سونو تغیر نکرده باشه 

من تا هفته ۸ ام صبر کردم خودم که قرص استفاده کردم نیفتاد  رازیانه مصرف کردم 

دوست خودمم همین مشکل داشت رفت  بیمارستان کورتاژ شد قبل عمل هم سونو باید داد حتمن یعنی باید سونو های قبل بادسونو خود بیمارستانی که کورتاژ میشه تو پرونده باشه 

پس اینجوری نیست که بخای صبردکنی یجوریای تا ۱۲ هفته اون وقت برای مادر هم مشکلاتی ایجاد میکنه 

عزیزم قلب نداره مرده ولی تو رحمه باید خارج بشه وگرنه خطرناکه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم قلب نداره مرده ولی تو رحمه باید خارج بشه وگرنه خطرناکه

ولی ما معمولا جمله‌ی باید سقطش کنی رو می‌شنویم

مادرِ خودم برای عمل جراحی رحم بیمارستان بستری بود،یه خانمی رو بستری کرده بودن ادعا میکردن جنینش قلب نداره اما راه به راه بهش آمپول تزریق میکردن و دارو میدادن تا جنین سقط بشه!

یعنی پرستارها و ماما‌ها عبارتِ جنین باید سقط بشه رو استفاده میکردن،جالبه که اون خانم حتی لکه‌بینی هم نداشت

درهرصورت طب سنتی معتقده اگر جنین قلب نداشته باشه خودبه‌خود میمیره و اینقدر کوچیک هست که به راحتی از بین مادر دفع بشه،خیلی کوچیکه شاید قدِ یه فندق 

[QUOTE=159772585]ولی ما معمولا جمله‌ی باید سقطش کنی رو می‌شنویم مادرِ خودم برای عمل جراحی رحم بیمارستان بستری بود،یه ...[/QUOT

نمیدونم چی بگم والا.ولی همچین چیزایی هست.تو همین سایت سرچ کن.چقدر بالا میاد .جنین قلبش تشکیل نشده.قلبش از تپش افتاده.یا رشدش متوقف شده ولی هیچ لکه بینی ندارن و باید سقط بشن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹