2777
2789
😅 خدا لنت کنه باعث و بانیشو ...ادم دلش واسه مادرشوهرام میسوزه خب نوشونه دوس دارن

حداقل ماسک بزنن

یا حداقل بغل نکنن

یا حداقل به دختر و پسراش بگن نمیشه تعداد زیاد رفت اونجا بچه هارو نیارید😔😔

منم مادرم خب نگران بچمم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
حداقل ماسک بزنن یا حداقل بغل نکنن یا حداقل به دختر و پسراش بگن نمیشه تعداد زیاد رفت اونجا بچه هارو ...

میفهمت نه میشه چیزی گف فورا بهشون برمیخوره و نه میشه تحمل کرد.خواهرمن دیشب اومده بود بچرو اینقد بوسید امروز کل صورتص جوش زده حالا جدا از کرونا نباید بچه کوچیکو بوسید ولی اخه چطور بگیم همه دلشون از جنس شیشس😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا میان 😑 منم مهمون دوست دارم اما نه تو این شرایط

انشالله ک هرچی دوست داری پیش بیاد من ب مامانم میگم اگه تو این شرایط بچه داربشم افسرده میشم اخه دلم میخواد واسه بدنیا اومدن بچم حشن بگیرم چون عروسیم خیلی سرد برگذارشددلم میخواد ی جشن خوب بگیرم واسه نی نی ماه بعدم میخوام اقدام کنم 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
مامانم بهشون گفت فتنه کردن  چرا فکر میکنید مثلا من بگم زندگیم در عرض یه روز بهم نمیخوره؟؟ این ...

درست میگی حق با شماست . اینجا منطقی ی چیز توضیح بدی زندگی آدمو بهم میزنن

ببخشید 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم