2777
2789
من که دو هفتست زایمان کردم همش با استرس گذشت یه مشت آدم نفهم پاشدن اومدن نفهم تر از اونا شوهرم که ...

خب خودت چرا نگفتی 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه خواهش کنم موقع زایمان منو خیلی دعا کنی🥺🥺انشاالله خودت و نی نی سالم باشین💝

سلامت باشی عزیزم، حتما دعا میکنم به خواسته‌ی دلت برسی انشالله

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
خب خودت چرا نگفتی 

مامانم بهشون گفت فتنه کردن 

چرا فکر میکنید مثلا من بگم زندگیم در عرض یه روز بهم نمیخوره؟؟

اینجا ایرانه و اکثر مردم اینجور مواقع به جای اینکه واقعا منطقی باشن ، هار میشن

سواد و شعور که نباشه من اگه با مهربونی و بدون نیاز بد هم ازشون خواهش کنم ازش غول می‌سازن

دیشب اومدن اینجا من به شوهرم اشاره کردم گفتم عزیزم بچرو ببر بذار توی تختش برای اینکه توی هال نباشه یهو مادرشوهرم داد زد ما بخاطر بچه اومدیماااا یعنی چی ببر بذار توی اتاق

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
بخاطرکرونا فکرنکنم کسی بیاد  حالا من برعکس شمام دلم میخوادزایمان کردم سریع بیان دیدنم عاشق مهم ...

نه بابا میان 😑 منم مهمون دوست دارم اما نه تو این شرایط

مامانم بهشون گفت فتنه کردن  چرا فکر میکنید مثلا من بگم زندگیم در عرض یه روز بهم نمیخوره؟؟ این ...

منم دقیقا مثل توعم، میترسم چیزی بگم بهشون بر بخوره، اما از الان خیلی به شوهرم تأکید کردم که کسی زنگ زد بگو نیاین

ب مامانت و مادرشوهرت بگو به چن نفر بگه ک بعدزایمان بخاطر کرونا وبچه میترسیم کسی نیاد بگوش بقیه هم می ...

مادر شوهر ندارم، خواهر شوهر و برادر شوهر زیاد دارم، ترسم از اوناست که رعایت نکنن

منم دقیقا مثل توعم، میترسم چیزی بگم بهشون بر بخوره، اما از الان خیلی به شوهرم تأکید کردم که کسی زنگ ...

ای بابا منم گفته بودم

شوهرمو می‌گفت مگه دیوونه ام با جون بچم بازی کنم

ولی همین شوهر هفته پیش یکاری کرد با مامانم که مامان بدبختم گذاشت رفت من از روز ۶ ام زایمانم دست تنها با یه بچه کوچیک بودم😔😔😔😔

حلال نمیکنم شوهرمو با خاطره زایمانی که واسم ساخت

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
مامانم بهشون گفت فتنه کردن  چرا فکر میکنید مثلا من بگم زندگیم در عرض یه روز بهم نمیخوره؟؟ این ...

😅 خدا لنت کنه باعث و بانیشو ...ادم دلش واسه مادرشوهرام میسوزه خب نوشونه دوس دارن

من کلی ماسک الکل گرفتم اگ کسی هوس بازدید کرد حداقل یکم شرایط اکی باشه وقتیم کسی اومد ب بهانه خواب بب ...

آره منم ماسک گذاشتم که اگه کسی اومد بهش ماسک بدم، بچه هم که تو اتاق میخوابونم کسی بهش دست نزنه

ای بابا منم گفته بودم شوهرمو می‌گفت مگه دیوونه ام با جون بچم بازی کنم ولی همین شوهر هفته پیش یکاری ...

ای جانم، حالا نشین غصه بخور مراقب خودت و بچت باش