2777
2789
عنوان

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐سگ دیدی دقیقا منم 

باهام حرف بزنن قربون صدقمم برن میپرم بهشون

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
من روانی نمیشم ولی یه کم نسبت به قبل عصبی تر میشم حوصله کسیو هم ندارم، شوهرم همیشه اینجور مواقع میگه ...

خوشبحالت میفهمه

ولی من انقدر داغون میشم ک تهش همه رو کلافه میکنم و پشیمون میشم

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
😐سگ دیدی دقیقا منم  باهام حرف بزنن قربون صدقمم برن میپرم بهشون

وااای منم همینم

تهش دعوا میشه ناجوووور

چیکار باید بکنیم آخه؟؟ 

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
ناخوداگاه😂😂😂😂😂😂

اره ناخودآگاه اصلا حواسم نیست😂مثلا یه بار شوهرم گفت عزیزم غذات یه مقدار نمکش زیاد شده اول بشقاب و پرت کردم رو زمین یدونه هم زدمش تازه قهرم کردم😂😂😂😂😂😂😂

منم اینجورم چون هیچ خوشم نمیاد از این قضیه با عالم و ادم درگیر میشم چن شب پیش پرسیدم اینجا که راهی ...

خیلی بده

هم دست خودمون نیس هم جواب باید پس بدیم بابت این رفتار

وااای منم همینم تهش دعوا میشه ناجوووور چیکار باید بکنیم آخه؟؟ 

هیچ من که میرم تو اتاق چشمم به کسی نیفته 😂

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

اوووم این مساله تو بعضیا شدید بروز میکنه توی هر دوره قبل عادتت کپسول گل مغربی مصرف کن گل گاو زبون زیاد بخور اب زرشکم بخور گل مغربی گرون هست ولی ارزش داره لصن عجیب چیزیه هر روزه گل گاو زبان توبرنامت داشته باش 

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
خوشبحالت میفهمه ولی من انقدر داغون میشم ک تهش همه رو کلافه میکنم و پشیمون میشم

شوهرم میفهمه ولی بچه هام طفلی که از چیزی خبر ندارن، بعضی وقتا دلم میسوزه براشون، تو هم خب بالاخره دست خودت نیست که بالاخره درکت میکنن 

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
اره ناخودآگاه اصلا حواسم نیست😂مثلا یه بار شوهرم گفت عزیزم غذات یه مقدار نمکش زیاد شده اول بشقاب و پ ...

منم همینم دیگه

هی صدام بالا میره

لج میکنم

وحشییی میشم

پست خاانومایی که باردارن رو میبینم خیلی سعی میکنم اندازه بچه رو تصور کنم

عی وروجکا🤗

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع