2777
2789
عنوان

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست
شوهر منم خیلی درک نمیکنه فقط عصبی باشم اون حرفو میزنه، بعضی وقتا جلوش میگم وای چقد کمرمو دلم درد میک ...

🤣🤣 تصورشم خنده داره

مردا دوره روحی دارن اما جسمی نه

خوشبحالشون

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع
شوهر منم خیلی درک نمیکنه فقط عصبی باشم اون حرفو میزنه، بعضی وقتا جلوش میگم وای چقد کمرمو دلم درد میک ...

این میگه حاضر بودم جات پریود شدم..بلکه از دست این رفتارات خلاص شم😂

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣 تصورشم خنده داره مردا دوره روحی دارن اما جسمی نه خوشبحالشون

اره اونا مغزشون پریود میشه

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
🤣🤣 تصورشم خنده داره مردا دوره روحی دارن اما جسمی نه خوشبحالشون

آره والا😂😂دقیقا شوهر منم یهو انقد اخلاقش عوض میشه میره تو خودش شک میکنم اونم پریود باشه😅

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

همه اینجوری هستند ولی همه میتونند اول روی خودشون کنترل داشته باشند و بعد به دیگران خیلی اروم بگن این چند روزه اخلاق گند منو تحمل کن و اینقدر رو اعصاب من رژه نرو... اونوقت دیگه کار به دعوا نمیرسه

همه اینجوری هستند ولی همه میتونند اول روی خودشون کنترل داشته باشند و بعد به دیگران خیلی اروم بگن این ...

بخدا من قبلش میگم ولی باز ی جوری رفتار میکنم ک دعوا میشه

بخدا من قبلش میگم ولی باز ی جوری رفتار میکنم ک دعوا میشه

من وقتی عصبانی میشم دقیقا دو ثانیه مونده به انفجار به خودم میگم الان دوباره بیخود عصبانی شدیاااا صبر کن صبر کن... صبر کننننننن  

خیلی وقتا جواب میده😁😁😁