2777
2789
عنوان

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست
اوووم این مساله تو بعضیا شدید بروز میکنه توی هر دوره قبل عادتت کپسول گل مغربی مصرف کن گل گاو زبون زی ...

من تنبلی تخمدان هم دارم

اصلا قوز بالا قوز میشه

هورمانام بیش از حد قاطی میشه

گرفتار میشم

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
من هربار شوهرم کتک میخوره از دستم بعدشم قهر میکنم😂🙄تقصیر من نیست که🙄🙄🙄

شوهرت هیچی نمیگه؟

عصبانی نمیشه؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی خدا

شیطونه میگ این تخمدانا و دم و دستگاهو درارم بندازم جلووووو 🐕

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع
شوهرم میفهمه ولی بچه هام طفلی که از چیزی خبر ندارن، بعضی وقتا دلم میسوزه براشون، تو هم خب بالاخره دس ...

قبلش میگه درک میکنم

ولی موقعش همیشه دعوا میشه

آخه گناه من چیه؟

میگه مگه فقط تو اینجوری میشی تو دنیا؟؟

نمیدونه بقیه هم هست براشون این حالتا

من تنبلی تخمدان هم دارم اصلا قوز بالا قوز میشه هورمانام بیش از حد قاطی میشه گرفتار میشم

اینارو استفاده کن اگ مداوم بشه تو برنامت روال روال میشی تودوران عادت زمانورزشتم بیشتر کن 

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
من تنبلی تخمدان هم دارم اصلا قوز بالا قوز میشه هورمانام بیش از حد قاطی میشه گرفتار میشم

اینارو استفاده کن اگ مداوم بشه تو برنامت روال روال میشی تودوران عادت زمان ورزشتم بیشتر کن 

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
اینارو استفاده کن اگ مداوم بشه تو برنامت روال روال میشی تودوران عادت زمانورزشتم بیشتر کن 

ورزشو کجای دلم بذارم خواهر؟؟

از جام نمیتونم تکون بخورم حتی

چرا ولی خیلی کم  ولی من سیگار میکشم اگر بفهمه میکشم🙂💔😂

والا من اگه سیگار بکشم کمتر گیر میده تا وقتی این حالتی میشم😂

حالا خوبه هنوز زیر ی سقف نرفتیم

ورزشو کجای دلم بذارم خواهر؟؟ از جام نمیتونم تکون بخورم حتی

زایمان نکردیکه😐روزای اول نشسته ولی یه زمانی براش بزار تو اون دوران ریلکس کردن خودت وقت میخاد اینارو امتحان کن بالاخره از دوسه تاش جواب میگیری 

عی خدا شیطونه میگ این تخمدانا و دم و دستگاهو درارم بندازم جلووووو 🐕

سر راهت واسه منم بنداز لطفاااا😣

قبلش میگه درک میکنم ولی موقعش همیشه دعوا میشه آخه گناه من چیه؟ میگه مگه فقط تو اینجوری میشی تو دن ...

شوهر منم خیلی درک نمیکنه فقط عصبی باشم اون حرفو میزنه، بعضی وقتا جلوش میگم وای چقد کمرمو دلم درد میکنه انگار خودشو میزنه به اون راه، بهش میگم کاش مردا هم پریود میشدن میفهمیدن چی میکشیم 

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
نه به این زدنام و قهر کردنام عادت کرده ولی روی سیگار حساسه 🙄😂😂😂😂

ولی این رو رفتارم خیلی حساسه

میگه خودت کنترل کن..نمیفهمه دست خودم نیس ک

میگه صدات بالا نره..لحنت بد نشه..هوووففع