2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه هيچكدوم مو رنگ نكردم خيلي راضيم. آرايشم ساده. منظورم از ساده واقعا ملايمه نه اونا كه صد رنگ آرايش ميكنن و ميگم آرايشمون ملايمه.

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

من بیشتر از ۱۰ساله ازدواج کردم هیج وقت هم مو رنگ نکردم

حیف موهای خود آدم نیست!

اون زمان آرایشگر عروسی گفت رنگ‌مو لنز....گفتم عمرا

گفت آرایش مد روز گفتم عمرا من رو به سبک قدیم درست کن

اون زمان آرایش تند تیره و مشکی مد بود با مدل موی آناناس

نگذاشتم 

به شدت هم راضیم! بعضی مدها افتضاح هستن

فقط میدونم هر چی ساده تر بهتر ... یکی از دوستام الان نمیتونه عکسای عروسیش رو نگاه کنه میگه آرایشگرها دورش رو گرفتن بهش گفتن این آرایش مدله ساله آرایش سرخپوستیه اله و بله ... آخر یه چیزی شد که نگم برات... خلاصه هر چی ساده تر باشه هیچوقت از مد نمیافته

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

حنابندون آرایشم ساده بود و خودم آرایش کردم موهامم کلا فرِ ، یه کم بهش آب زدم و باز گذاشتمشون از جلو هم حالت دادم و درستشون کردم 

خداییش خیلی ناز شده بودم چون اولین بارمم بود اصلاح میکردم 😊

من ارایش حنابندون و عروسیم رو طوری انتخاب کردم که خیلی متفاوت بود . همه خوششون اومد . واسه حنابندون ابروهام پهن بود موهام مشکی دورم باز بود مدل تاجم عربی بود روی پیشونیم . ولی واسه عروسی ابروهامو نازکتر کردم و موهامو مش عسلی با زمینه خود موهام کردم و ارایشم نه زیاد نه کم بود 

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

من حنابندون که نداشتم. واسه عروسی هم موهام رو قهوه ای کردم که نه تیره بود نه روشن.آرایشم هم نسبتا دخترونه بود.رژم خیلی پر رنگ نبود بین قرمز و صورتی بود. سایه اینام هم نقره ای بود.خط چشم فقط روی مژه ای که گذاشت کشید برام و بیرون از چشمم نیاورد.موهام هم حالت سبد بافته شده درست کرد.همه میگفتن خیلی خوبه هم تغییر نکرده قیافت هم جذاب شدی.لنز و اینا هم خودم دوست نداشتم بزنم.رژگونه ام خیلی محو بود فقط گونه ام رو برجسته کرده بود و رنگ خاصی نداشت.

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه