2777
2789
عنوان

عمل کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم همسر من قسمت پایین کمرش یعنی بین دو خط باسنش یه سوراخ ریز ایجاد شده بود که چرک میکرد.نشون داد گفتن کیست مویی یا سینوس پیلونیدال هست.جراحی کرد و چون زود اقدام کرده بود دکتر براش بخیه زد و کارش به جراحی باز نکشید.حالش هم یک هفته ای خوب شد.

سینوس؟نه خیلی درد نداره

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
 اشتباه میگنن چون هی بزرگتر بزرگتر میشه بعدش بیشتر اذیت میشن

میگن دارو عطاری به اسم مرحم سیاه بخری یه مدت بزنی کیست میاد بالا راحت تر در میاد

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
میشه توضیح بدید چجوری بود لطفا؟

حدود۸سال پیش خیلی وقت شده بود یعنی عفونتش شدیدبودوخیلی درد داشتم عمل کردم دکترگفت چون عمیق بوده عفونتش بایدبازبگذاریم وبخیه نکرد ولی بعد عمل دردنداشتم موقع پانسمان

نمیشه دروغ گفت که😂باید خودشو اماده کنه

عزیزم خیلی وقتا اینا که اینجوری تاپیک میزنن،دنبال امیدن و اروم شدن.تو حتی اگه بده بگو خوبه.بذار روحیش و نبازه😂

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

این بیماری بیشتر توی افراد پر مویی که دائم رونشستن به وجود میاد یا لباس  شون پلاستیکی است و عرق میکنن به وجود میاد .ولی بیشتر پر مویی ناحیه مطرح است که موی ناحیه بر میگرده به سمت داخل پوست و اطرافش مجموعه ای از چرک به وجود میاد و دردناک است گاها احتمال بروز مجدد بعد از عمل داره و بیماران باید اگر دچار پر مویی هستند مرتب شی و کنن و لباس مناسب و نخی بپوشن

منم عمل کردم عزیزم درد غیر قابل تحمل نداره فقط بار اول که میخواستم شستشو بدم از ترسم جیغ کشیدم چون زخمم باز بود دکتر گفته بود انگشتت رو کامل ببر داخل محل تخلیه کیست بشورش دو بند انگشت کامل رفت داخل بدنم 

هر چی بیشتر عقب بندازه کیست مویی بیشتر پیشرفت میکنه و عملش بازتر و سخت تره.سعی کنه زودتر جراحی کنه

واااای یعنی هرچی بگذره عمیق تره اگه زود بره کمتر باز میشه درسته حتما بهش میگم بره 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عزیزم خیلی وقتا اینا که اینجوری تاپیک میزنن،دنبال امیدن و اروم شدن.تو حتی اگه بده بگو خوبه.بذار روحی ...

چی بگم والله .خداییش اصلا دوست ندارم به خودم کسی امید الکی بده دوست دارم واقعیت بهم گفته بشه.فکر کردم استارترم مثل خودمه لابد😀

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
منم عمل کردم عزیزم درد غیر قابل تحمل نداره فقط بار اول که میخواستم شستشو بدم از ترسم جیغ کشیدم چون ز ...

واااای بعد چند وقت اون زخمه خوب شد جاش پر شد