2777
2789
عنوان

عمل کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 72 پست
فقط اینکه واسه رفتن به سرویس بهداشتی آدم خودش میتونه بره؟؟ من واقعا نمیتونم فک کنم تو این جور چیزا و ...

وبالم باشی برای چند روزه.کمکت میکنن بری و نمیمونن رو سرت.بعدش باز میان دنبالت.اینقد فکر چرت و پرت نکن 

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید😔مرسی از اینکه جواب دادین❤

فکر و خیال الکی برای خودت درست نکن.همش میگذره بدون اینکه چیزی ازش بمونه و فقط عصبی شدن میمونه برات.خواهش میکنم

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

شوهر منم اتفاقا اوایل فروردین کمردرد شد و بعدابتدای خط نشیمنگاه یه سوراخ ریز درراومد ازش چرک و خون میومد خیلی درد داشت رفت حراح گفت کیست مویی هست و عمل کرد و چون موهای اون قسمت نشیمنگاه  وکمرشومن حسابی با موم زدم بعد عمل واسش بخیه زد و گرنه باز میذاشت تازه شوهر من زود رفت کیستش اندازه یه تخم مرغ بود هر چی دیر تر عمل کنی سخت تره بیشترین سختی بعد عمل واسه توالت رفتنه که سخته درد هم داشت که مسکن میخوردشوهر من بعد دو هفته تقریبا رو روال افتادعکس کیستش تو تایپیکهام هست

محتاجم به دعا
میشه  یکم توضیح بدین

عزیزم عمل سختی نبود برا من شبکیه ای نبود یه گودی هست بین استخوان دنبالچه و مهره قبلش کیست من اونجا بود بخیه هم نزدند باز بود ولی قبلش وحشتناک درد داشتم  و خیلی سریع پیش روی کرد در عرض دو سه روز اندازه دو تا گردو شده بود.برا دوستم شبکیه ای بود کلی بخیه خورد کمرش

بله ممنون چند سال داشتین کیستو من خیلی میترسم

من کیستم خیلی سریع عود کرد یک هفته ای شروع شد و به عمل کشید ولی دوستم دو سه سال درگیرش بود هر چقدر دیر تر بری بزرگتر میشه ترس نداره اصلا