2777
2789
عنوان

برادر شوهر پررو جاری دیوونه

604 بازدید | 11 پست

این وقت شب بچه هاشون دارن بالای سر ما بدوبدو میکنن هیچی نگفتم حالاام دارن میخم میکوبن به دیوار اخه الان مهندس بازیشون گرفته ؟ پیام دادم به زنش گفتم عزیزم من و همسرم اذیتیم بی زحمت یکم آرومتر پررووو میگه خب حالا یکم تحمل کنین تموم میشه بعدم گیرداده پس خودتون چرا چراغاتون روشنه ...

بشدت روی اعصابه بچه هاشون با وسایل بچم بازی میکنن هرروز به یه بهونه بچه هاشونو میفرسته خونه ما چیزی نمیگم میگم مارم سرگرم میکنن ولی دیگه شورشو دراوردن یه بار آش درست کردم دادم براشون دختر اومد ازم گرفت بعد تو پله خورد زمین مادرش وایساده بود نگاه میکرد رفتم بلندش کردم راه پله رو تمیز کردم خانوم فقط نگاه میکرد حتی نگران بچه خودشم نشد ، شوهرمم که انگار ن انگار سر اینکه شوهرم کفش پام میکنه چون نمیتونم خم شم یا سلام کردنم که اول به اون جاریم بعد به این یکی سلام کردم همرو به جون هم انداخت خیلی عقده ایه 

دیگه نمیدونم چکار کنم همین الان که دارم میتایپم سرم داره سوت میکشه از سروصداهاشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرانمیتونی خم‌بشی دیکس کم عمل کردی پلاتین داری 

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نی نی دارم

به سلامتی بیادبغلت

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نی نی دارم

عزیزم 😍 خیلی مراقب خودتون باشید حرص نخورید برای بچه خوب نیست نفس عمیق بکشید اروم بشید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
نی نی دارم

براتو که واجبه خم نشی برا من میگفت پیش کسی خم نشو برا بستن کفش هیکلم تابلوء بدش میاد 

مسافرت رفته بودیم با خواهر شوهرم وسط راه بند کفشم باز شد تو خیابون نشست بستش با شوهرم دعوا کرد خواهرش گفت خیلی ذلیلی 🤣🤣🤣🤣

ایول، پس منم دیگه خم نمیشم

خیلی حال میده ولی کله بدیاشو درنظر بگیری اینکارش خوبه البته انقدر تو گوشش خوندن باز یکم نرمالتر شده 

بچه روهم هیچ وقت بغلم نمیده بیرون میگه بدم میاد کمرتو قوس میدی بچه بغل میکنی  🤣🤣🤣🤣