2777
2789

ببخشید حال و حواس ندارم، نوزاد خواهرم سه روزشه، تب 40 درجه کرده. الان بستری شده، تبش اومده پایین ولی زردی داره زیر دسگاست، برا آرامش خواهرم و سلامتی نوزادش یه دونه صلوات بفرسین، منم براتون صلوات میفرسم. 

امیدوارم حالشون هرچه سریعتر خوب بشه و شاد بشید

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم حالشون هرچه سریعتر خوب بشه و شاد بشید

خدا از دلتون بشنوه، دوروزه خواهرمو و شوهرش پلک رو هم نذاشتن. از این دکتر ب اون دکتر. نوزادمونم آب شده. 

عزیزم فرستادم واسش ان شالله خوب میشه

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
خدا از دلتون بشنوه، دوروزه خواهرمو و شوهرش پلک رو هم نذاشتن. از این دکتر ب اون دکتر. نوزادمونم آب شد ...

خدا به خانوادش ببخشه.ایشالا

شما که اطرافشونید سعی کنید امیدواری و انرژی خوب و روحیه بهشون بدید چون الان پر استرسند

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
خب نگران نباش زردیش پایینه ان شاءالله زود مرخص میشه فقط خیلی باید شیر بخوره هر چی بیشتر بخوره زودتر ...

تب لعنتی نگرانمون کرده، تو سرومش تب بر زدیم

خدا به خانوادش ببخشه.ایشالا شما که اطرافشونید سعی کنید امیدواری و انرژی خوب و روحیه بهشون بدید چون ...

خواهرم همش گریه میکنه، از بس ضعیف شده عینکش براش شل شده هی میفته، دستاش میلرزه

13

۱۳که چیزی نیست دخترمن زردیش ۲۴بودبستریش کردن چندوعده بهش شیرخشک بدن سریع میادپایین نگرانی نداره که خواهرت عرق کاسنی بخوره 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
تب لعنتی نگرانمون کرده، تو سرومش تب بر زدیم

شاید عفونتی چیزی داره