2777
2789

عزیزم بهتره اروم بشی مهلت بده به خودت بعد تصمیم بگیر 

دوتا بچه داری جلو چشمت اونم یه بچه دیگه هست فرقی با اون دوتا نداره 

منم سومی و چهارمی خداخواسته بود 

این چهارمی نگاش کن باباش عاشقشه

دیگه بهتر این عکس نداشتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره اروم بشی مهلت بده به خودت بعد تصمیم بگیر  دوتا بچه داری جلو چشمت اونم یه بچه دیگه ...

وااای خدای من چقدر خوب 

چهارتا دارید؟

خدا حفظشون کنه 

انشالله همیشه موفقیت و شادیشونا ببینی گلم 

من مجردم ولی همش دوست دارم 4تا داشته باشم2تا دختر2تا پسر

میشه برای ارزوهام و کنکورم دعا کنید؟

میشه برام یه صلوات بفرستید؟اگه فرستادید بگید من براتون بفرستم  
وااای خدای من چقدر خوب  چهارتا دارید؟ خدا حفظشون کنه  انشالله همیشه موفقیت و شادیشونا ب ...

اگه قابل باشم رو چشم

اتفاقا دختر خودمم فردا کنکور داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ببخشید اصلا حوصله ندارم دارم به خدا شکایت میکنم اون دید وضعیتمو بهش گفتم توانشو ندارم😭😭😭😭😭😭

ناراحت نباش گلم 

مطمئن باش توش حکمتی هست بسپار به خدا

خدااااایا قسمت میدم این ماه اگر بصلاحم هست به من بچه بده ای خداااااا نذار حسرت به دل بمونم

همیشه امیدت به خدا باشه انشالله یه دختر و پسر گل خدا بهت بده گلم

حواستو جمع میکردی چرا عاقل کند کاری ک باز ارد پشیمانی

چیکار کنه دیگه آخه هم جلوگیری داشته هم اورژانسی خورده بعضی آدما آبم میخورن باردارمیشن 

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

عزیزم بهتره اروم بشی مهلت بده به خودت بعد تصمیم بگیر  دوتا بچه داری جلو چشمت اونم یه بچه دیگه ...

عزیزم چه کلمه ی قشنگی ب کار بردی...خدا خواسته😍😍😍😍 ب جای ناخواسته.

واقعا تحسینتون میکنم.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!