2777
2789

دوستان اگر خدايي نكرده با همسرتون قهربودين آيه ٧سوره ممتحنه رو ٧مرتبه بخونين و به صورت همسرتون فوت كنيد انشااله زودي آشتي ميكنين،خودم هروقت با همسرم قهرميكنيم اين كارو انجام ميدم آشتي ميكنيم.

امروزم يكي از ني ني سايتي ها با شوهرش قهر بود بهش گفتم اونم انجام داد بعد بهم گفت بعد يك ساعت شوهرش براي آشتي پيش قدم شده😍😍

الهي هميشه همتون خوب و خوش باشيد و هيچوقت دعوا و قهر نداشته باشين

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بامزه ولی تا شوهر کنم یادم میره خخخخ

انشااله شوهر كردي هيچوقت قهرنكنين 😚

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
دمت گرم حالا اول یه دعوا راه بندازیم قهر کنیم بعد بخونیم 😂

نه خدا نكنه دعوا نكنين😉

خب ماوقتی قهریم چجوری بریم تو صورتش فوت کنیم اونوقت فک میکنه واس لب رفتیم و کلاداستان عوض میشه🤣🤣

ديگه تابلو نكن كه😂😂

من ميخونم بعد ميرم از جلوش رد ميشم لبامو اينجوري😚ميكنم  يه طرفه فوت ميكنم😂😂😂

بیرونه بیادم خوابیدم دیگه فوت نکنیم نمی شه فقط بخونیم

😂😂😂حالا يه كم ديرتر بخواب 

من جايي كه خوندم نوشته به صورت طرف بِدَم

کوووفت خندم گرف🤣🤣🤣

حالا اصلاً بذار فكر كنن براي لب و داستان رفتي بهتره كه

بعدم جشن آشتي كنون راه ميندازين😂😂😂

نه اصلا راه نداره فوت می کنم اطاقش می رم لالا نتیجه عکس نده صلبات    

پس يه فوت محكم بكن فوري درو ببند اون تو بمونه😂😂

ديگه چيكارت كنم هم ميخواي بياد منت كشي هم ميخواي به موقع بخوابي تنبل خانم

حالا اصلاً بذار فكر كنن براي لب و داستان رفتي بهتره كه بعدم جشن آشتي كنون راه ميندازين😂😂😂

😂😂😂😂😂ن بابا منو شوهرم خداروشکر قهر جدی نداریم کافیه چش تو چش شیم خندمون میگیره چرااوایل بود ولی الان نه

😂😂😂😂😂ن بابا منو شوهرم خداروشکر قهر جدی نداریم کافیه چش تو چش شیم خندمون میگیره چرااوایل بود ولی ...

خداروشكر الهي هميشه بخندين و خوشبخت باشين😍