2777
2789
عنوان

کمک کمک شپش سر

913 بازدید | 42 پست

چندماه درگیرم 

خیلی اتفاقی فهمیدم نمیدونم چهطورشد گرفتم 

سر پسر ۱۰ماهمم افتاده بود که موهاشو کوتاه کردم برطرف شد

هر کاری کردم از سر خودم نرفته که نرفته

توروخدا راهنمایی کنید واقعا دارم افسرده میشم

کلی شامپو هم زدم نرفت ۴ماهه درگیرشم

تیکر تولدپسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم جان منم همه راه رو رفتم اصلا نمی رفت 

تا آخرش شامپو سیر بو دار خریدم ی مدت مصرف کردم همش رفت

شامپو سیر بو دار کریستال من گرفتم ، هر شامپو سیری گرفتی حتما بو دار باشه

سرنوشت انسان ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس...

گلم منم شپش داشتم رفتپ داروخونه بهم ی بسته داد داخلش شامپو بود با ی شونه مخصوص .طرز استفاده ش رو هم داخل کاتالوگ نوشته بود. ی اسپری از همون مارک هپ داشت ک من خریدم رو کل وسیله هام اسپری کردم بخاطر شپش.یادم نمیاد اسمش چی یود فقط یادمه شونه ش آبی رنگ بود ی مدل خاصی هم داشت.

عزیزم درمان رو باید تکمیل کنی وگرنه خوب نمیشه  چه شامپویی استفاده کردی؟

شامپو شپش سر داروخانه داد دکلره اتو بتادین نفت همه چی زدم تواین سرم نمیره

تیکر تولدپسرم
وای سرکه کلی زدم موهام ریزش شدید گرفته نمیدونم چرا نمیرن

ببین موهاتو رنگ بکن بعدش تند تند با نرم کنده بشور سرتو و شونه کن زیره آب تمامه ملافه های خونتم بشور اتو کن

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
گلم منم شپش داشتم رفتپ داروخونه بهم ی بسته داد داخلش شامپو بود با ی شونه مخصوص .طرز استفاده ش رو هم ...

شما بعد از استفاده از اون شامپو ریرش مو نگرفتین؟

همسرم:جان منی به مختصر❤