2777
2789
عنوان

نتیجه ازمایشم مثبت شد

312 بازدید | 19 پست

سلام خانومای گل.امروز موعد پریودمه.دیروز صبح بی بی چگ گذاشتم چون رابطه مشکوک داشتم ولی ۴۸ ساعت بعد اورژانسی خوردم اما انگار باید تا دو هفته بعد خوردن پریود میشدم اما نشدم.دیروز صبح که بی بی چک گذاشتم طوووووول کشید تا هاله اولو نشون بده.منم گفتم کنسله یا بی بی چکه نشکل داره اما دیشب  یهوووو رفتم دستشویی دیدم همون بی بی چک صبح دو خطه، یعنی بعد چند ساعت😑😑 امروز صبح رفتم ازمایش نتیجه مثبته. اصلا غیر قابل باوره برام اصلا امادگیشو ندارم و نمی دونم حکمت خدا چیه با توجه به داستانهای قبلم

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا چنده،؟ خب هفته چندی نمیتونی کاری کنی؟ میخوای نگه داری

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
حکمت خدا رو نمیفهمم ک ما زن و شوهر داریم دق میکنیم از نشدن و شما اینطوری ... خدایا شکرت  مبار ...

ان شالله برای شمام به زودی

من هم مشکلات زیادی داشتم اما معجزه شد برام

تاپیک داستان مادرشدنمو بخونین لطفا

خیلی راحته باور کن منم پسرم ۵ماهش بود باز باردار شدم ولی راحت میگذره مبارکته گلم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بتا چنده،؟ خب هفته چندی نمیتونی کاری کنی؟ میخوای نگه داری

با اینکه خودم درک میکنم چقد کار زشت و بدیه و برا بچه اولم کلییییی استرس و ناراحتی داشتم و قشنگ درک میکنم چه لطفی در حقم خدا کرده اما شاید برم دنبال پرسیدن برای خوردن قرص.من امروز دقیقا موعد پریودم بود.عدد بتام ۱۲۸۱ هست

ان شالله برای شمام به زودی من هم مشکلات زیادی داشتم اما معجزه شد برام تاپیک داستان مادرشدنمو بخونی ...

انشالله ممنونم عزیزم 

انشالله ب راحتی و سلامتی و دل خوش بغلت بگیریش 

برا منم خیلی دعا کن 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
با بچه ی شش ماهه سخته ولی حکمت خداست مبارکت باشه😍😍

دخترم یکسال و سه ماهشه

خیلی جا خوردم خیلییییی.دکترا بهم کفته بودن چون ذخیره تخمدانم شدیدا پایینه و اندومتریوز احتمالا اولی رو هم نمیشه و ای وی اف کنمو که اولی رو طبیعی شدم حالا هم از این دومی، با یک بار رابطه اونم بلافاصله رفتم دسشویی و بعدشم اورژانسی خوردم

نمی دونم حکمت خدا چیه☹️

با اینکه خودم درک میکنم چقد کار زشت و بدیه و برا بچه اولم کلییییی استرس و ناراحتی داشتم و قشنگ درک م ...

چقدرم بالاست. من درک میکنم ناخواسته خیلی بده. من خودم چند روز پیش 5 روز عقب انداختم مردم و زنده شدم دعایی نبود نخونم گیاهی نبود نخورم مجبور شدم برم یه دکتر زنان اون گفت با توجه به اینکه عقدی من کمکت میکنم نگران نباش با اینگه خیلی بده ولی قرص زیر زبانی یا واژینال میشه گذاشت ولی گفت اول برو تست بده رفتم توی آزمایشگاه دستشویم گرفت و رفتم. دیدم پریود شدم انگار دنیا رو بهم دادن از این ماه دیگه سفت و سخت میخوام جلوگیری کنم

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
خیلی راحته باور کن منم پسرم ۵ماهش بود باز باردار شدم ولی راحت میگذره مبارکته گلم

دخترم یکسال و سه ماهشه.ممنونم عزیزم

ولی من امادگیشو به دلایل دیگه ندارم.اخه میتونم راحت با قبولی تو یه ازمون که چند ماه دیگست راحت کارمند بورس شم اما اینجوری نمیشه.کل برنامه هام میریزه بهم کلییی درس خوندم واقعا برام سخته

چقدرم بالاست. من درک میکنم ناخواسته خیلی بده. من خودم چند روز پیش 5 روز عقب انداختم مردم و زنده شدم ...

وای عقد مه خیلی بده.دو دلم دلم نمیخواد سقط کنم نمی خوامم ناشکری کنم اما کلیییی برنامه ریزی کرده بودم برا اینده کاری و درسیم الان با وجود دو تا بچه پشت هم و تنهاااا