2777
2789

کولیک باید صبوری کنی عزیز دوره اش بگذره هیچ راهی نداره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط قطره دایمتیکون، عالیه. قیمتش خیلی مناسبه زیر ده هزار تومنه،. من قطره 70 هزار تومنی خریدم هیچ تاثیری نداشت. دکتر به من گفت وسط شیر خوردن بهش بدم. تقریبا یک سوم قطره چکون میدادم. 

چرا عزیزم؟ من از همون کولیکز میدم آروم میشه نوزاد منم ۳ماهه اس ولی خدا رو شکر کلا خیلی کم گریه میکنه ...

دخترم عصراخیلی بیقرار میشه دیشبم تاسه بیذاربود. تابش میدادم تاخوابید

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
تاچندماهگی

تا شش ماهگی اصولا 

باد گلو بگیر قطره زمانی بده که نیم ساعت از شیر خوردنش گذشته باشه و وعده بعدی هم زمانش نباشه تا اثر خوب بزاره شکم پر بدی تاثیرش کمه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
فقط قطره دایمتیکون، عالیه. قیمتش خیلی مناسبه زیر ده هزار تومنه،. من قطره 70 هزار تومنی خریدم هیچ تاث ...

دخترمنم قطره70تومنی میخورد اثرنداشت باشه ممنونم میخرم

دخترمنم قطره70تومنی میخورد اثرنداشت باشه ممنونم میخرم

فقط دو بار در روز بهش بده یکبار بین شیر صبح، یک بار هم شیر آخر شب که راحت بخوبه. من میدادم تاثیرش آنی بود. خیلی خیلی راضی بودم. 

فقط دو بار در روز بهش بده یکبار بین شیر صبح، یک بار هم شیر آخر شب که راحت بخوبه. من میدادم تاثیرش آن ...

باشه عزیزم ممنون