2777
2789
عنوان

بیایین بم بگید به کسی ربط داره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
اخه خیلی میپرسن زوم میشن به آدم ...ای کاش بگم و دیگه بیخالم بشن تازه زوم کردناشون شروع میشه.....

خدا به آدم همچین فامیلایی نده ⁦🤦🏻‍♀️⁩

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...
آهان حالا میتونم بخونمش ... درسته خیلیا ادا روشنفکری در میارن و خیلیام آدمو خجالت زده میکنن ، تو فام ...

ممنون که درکم کردی...دقیقا منظورم همین بود ....اخه چون بارداربم ناخواسته بود من روزای اول خیلی سختم بود همش گریه میکردمو حالم خوب نبود....خیلی رو خودم کارکردم عادی باشم ....حالا که اینا تازه فهمیدن تلاشمو با سوالاتشون بهم میریزن...و بقول خودت ادعای روشنفکری میکنن....من کلا آدمی ام که تو سخت ترین مشکلات از کسی فرمان نمیگیرم فقط عقل و منطق خودم...حالا بخوام نظرات کسی رو در حد گوش کردن هم گوش کنم سختمه...

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون که درکم کردی...دقیقا منظورم همین بود ....اخه چون بارداربم ناخواسته بود من روزای اول خیلی سختم ...

آخی فدات شم میدونم چی میگی بهترین راه اینه که جوابشونو بدی حتی از کنایه ، دهن مردم تا وقتی خودت گل نگیری بازه ، لابد الان تماسا و پیاما شروع میشه که جنسیت چیه چند وقتته ، چجوری شد ؟ چرا شد ؟ کلا جوابشونو نده تا متوجه شن زندگی هر شخصی برا خودشه

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...
آخی فدات شم میدونم چی میگی بهترین راه اینه که جوابشونو بدی حتی از کنایه ، دهن مردم تا وقتی خودت گل ن ...

اره روزای اول سوالا شروع شد با اخم گفتم نمیخوام زیاد اهمیت بدم میخوام فرض کنم باردار نیستم اینجوری راحت میگزره برام....یا مثلا شدن برام دایه عزیز تر از مادر....دارم لباسمو مرتب میکنم جلو آینه به شکمم نگاه میکردم تو اتاق بودم از دور طرف نگاه میکنه زود پرسید ها چته ..‌چته نگاه میکنی به شکمت....بااخم پرسیدم دارم لباسمو مرتب میکنم

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹