2777
2789
عنوان

بیایین بم بگید به کسی ربط داره آیا

141 بازدید | 18 پست

دوستان من ۱۱هفتمه باردارم وبه مادر و آجیام گفتم باردارم ....فعلا تا ان تی وتا جایی که میتونم دوست ندارم علنیش کنم حالا مامانم ۱۰ صبح باآب و تاب زنگ زده میگه بیا به زن داداشات بگو بعد نگن نگفتی بش گفتم حالا بشون بگم مشکلاتشون حل میشه؟چیزی تغییر میکنه...زن داداشام بفهمن یعنی کل فامیل فهمیدن ....دوست ندارم کسی بارداریمو بروم بیاره هی بم استرس وارد میکنن هر چند روز کسی میپرسه جنسیت چیه یا چند هفتته یا چقد دیگه مونده...خونمون هم نزدیک خونه مامانمه هروز اونجام ..به نظرتون چیکار کنم

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما حاملا بودیم اونقد ذوق داشتم که بعد بی بی چک به همه گفتم ....چیز مهمی نیست که بگو بهشون افتخا ...

اخه خیلی میپرسن زوم میشن به آدم ...ای کاش بگم و دیگه بیخالم بشن تازه زوم کردناشون شروع میشه.....

چقدر سخت میگیری

اخه مامانمم یه طوری رفتار میکنه که الا بلا باید بگی که انگار مثلا باید ازشون بترسم که یه مربوط به خودمه و پنهون کردم...انگار زندگیم به اونا بسته اس....دندون روجیگر نمیزاره تا برم ان تی بدم بعدبیام با جعبه شیرینی 

من ک همون روز ازمایشم مثبت شد ب همه گفتم...بالاخره ک باید بگم

اره بارداری اول گفتم به همه چیزی عایدم نشد فقط حسادت ها و بم زوم شدن که چطور تو بارداری رفتار میکنم ...شوهرم چقد بم توجه میکنه ..مامانم چقد بم توجه میکنه....زوم میشن به آدم میدونی چی میگم

اولش امیدوارم بچتون سالم و صالح باشه بعدم به کسی ربط نداره حداقل بذار چند ماه بگذره بعد بگو یا اگه ازت پرسیدن بگو در کل بخاطره مردم کاری نکن

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...
اولش امیدوارم بچتون سالم و صالح باشه بعدم به کسی ربط نداره حداقل بذار چند ماه بگذره بعد بگو یا اگه ا ...

ممنون گلم💖💖💖مامانم همون روزش به همه گفت 😕نگاه بعضیا برام سخت بود زوم کرده بودن روم..‌.خیلی ازمن کوچیکتره طرف ولی یطوری میخواست نصیحتم کنه و مثلا منو با بارداری روشن کنه که انگار خودش خیلی تجربه داره.....من از حرفهای چرت میخواستم دور باشم یه چند روزی تحمل کردم تا واسشون یکم عادی شد...

ممنون گلم💖💖💖مامانم همون روزش به همه گفت 😕نگاه بعضیا برام سخت بود زوم کرده بودن روم..‌.خیلی ازمن ...

😅جانم !!!!

ممنون گلم💖💖💖مامانم همون روزش به همه گفت 😕نگاه بعضیا برام سخت بود زوم کرده بودن روم..‌.خیلی ازمن ...

پیامتون یجوریه خونده نمیشه عزیزم 

آهان حالا میتونم بخونمش ... درسته خیلیا ادا روشنفکری در میارن و خیلیام آدمو خجالت زده میکنن ، تو فامیل ما کسی که باردار میشه تا پنج یا چهار ماه به کسی نمیگه چون اینقدر پشتش حرف میزنن و یجوری نگاش میکنن که من یجوریم‌میشه ولی حالا که گفتن باید کنار بیایی دیگه یه امر طبیعیه