2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای ivf بیمارستان صارم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 26 پست

همین الان با مطب دکتر آل یاسین تماس گرفتم میگه حضوری نوبت میده ولی نه برای همون روز شما چطور نوبت میگیرید آخه دو روز توی هفته هم مطب هست 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
همین الان با مطب دکتر آل یاسین تماس گرفتم میگه حضوری نوبت میده ولی نه برای همون روز شما چطور نوبت می ...

نوبت گیری اولش سخته

ولی بعد رو روال میافتی

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت گیری اولش سخته ولی بعد رو روال میافتی

آها پس فقط برای بار اول این شکلیه مرسی عزیزم که وقت میزاری

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
سلام عزیزم شما با ای وی اف باردار شدین

سلام عزیزم بله دخترم ۹ ماهشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خداحفظش کنه  عزیزم با کدوم دکتر انتقال دادین بار اولتون بود یا قبلاً سابقه انتقال منفی داشتین

با دکتر مشایخی

نه عزیزم بار سوم بود دوتا انتقال منفی داشتم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مرسی عزیزم دکتر مشایخی بود کدوم بیمارستان انتقال دادی

رویان انتقال دادم

دوبار اول با ی دکتر دیگه بار سوم با دکتر مشایخی