سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 عنوان دکتر خوب برای ivf بیمارستان صارم 941 بازدید | 26 پست برای تعیین جنسیت یه دکتر خوب میخوام دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "***** 1399/05/29 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 کسی نمیتونه کمکم کنه دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
مونا411 عضویت: 1392/08/15 تعداد پست: 8935 صارم فقط پولو و اعصابت میره بیکفایت پول بگیری زمانی خوب بود صارمالان فقط پول میگیرن تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜❤️🧡💛👊
مونا411 عضویت: 1392/08/15 تعداد پست: 8935 اگه میتونیکلینیک امید پیش دکتر ال یاسین وقت بگیرحداقل بدنتو ب خاطر پول با دارو از بین نمیبره تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜❤️🧡💛👊
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 صارم فقط پولو و اعصابت میره بیکفایت پول بگیر ی زمانی خوب بود صارم الان فقط پول میگیرن آخه هر جا ی دیگه رفتم راضی نبودم الان هم که زنگ زدم دکترایی که میخواستم رفته بودن نمیدونم چکار کنم دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 اگه میتونی کلینیک امید پیش دکتر ال یاسین وقت بگیر حداقل بدنتو ب خاطر پول با دارو از بین نمیبره شما پیش ایشون رفتید برای ivf خوبه دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 نمی دونم عزیزم من رویان میرم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 نمی دونم عزیزم من رویان میرم شما توی رویان ivf انجام دادید میگن خیلی شلوغه و دیر نوبت میدن دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 شما توی رویان ivf انجام دادید میگن خیلی شلوغه و دیر نوبت میدن بله عزیزم پانکچر شدم ماه بعدم انتقال دارم.شلوغ هست ولی نه من هر موقع خواستم نوبت گرفتم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
مونا411 عضویت: 1392/08/15 تعداد پست: 8935 شما پیش ایشون رفتید برای ivf خوبه بله بعد سردرگمی و تموم شدن پولم تو صار ممتاسفانه دیر با الیاسین آشنا شدمولی زود نتیجه گرفتم تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜❤️🧡💛👊
مونا411 عضویت: 1392/08/15 تعداد پست: 8935 آخه هر جا ی دیگه رفتم راضی نبودم الان هم که زنگ زدم دکترایی که میخواستم رفته بودن نمیدونم چکار کنم دکترای واقعا مفهوم فقط مدرک دارنمیذارن زیر دست تیم پزشکی درسته ی دکتر پرونده اصلی شما رو دارهولی عموما زیر دست تیمی تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜❤️🧡💛👊
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 بله عزیزم پانکچر شدم ماه بعدم انتقال دارم.شلوغ هست ولی نه من هر موقع خواستم نوبت گرفتم دکترتون کی بود دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 دکترای واقعا مفهوم فقط مدرک دارن میذارن زیر دست تیم پزشکی درسته ی دکتر پرونده اصلی شما رو دا ... این طوری خیلی بده من از اینکه موش آزمایشگاهی بشم متنفرم تیم پزشکی فقط یه اسمه برای پوشش موش آزمایشگاهی زیر دست تازه کارا دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
مونا411 عضویت: 1392/08/15 تعداد پست: 8935 این طوری خیلی بده من از اینکه موش آزمایشگاهی بشم متنفرم تیم پزشکی فقط یه اسمه برای پوشش موش آزمایشگا ... برای همین بهت گفتمتو مثل من نشیاونجا الکی منو عمل کردنفقط برای پولخدا ازشون نگذره تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜❤️🧡💛👊
سارن۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 برای همین بهت گفتم تو مثل من نشی اونجا الکی منو عمل کردن فقط برای پول خدا ازشون نگذره وای چقدر ناراحت شدم پزشکت کی بود دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****