2777
2789
عنوان

خانوم گلیای متاهل میشه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 48 پست
خب چون بدنت ضعیفه بچت مشکل دار میشه:/

این چند ماه خیلی تقویت کردم خودمو شوهرمم گفت این ماه حتما اقدام کنیم توروخدا دعام کن

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

من که متوجه نشدم دکترا چه آزمایشی رو نذاشتن بدین ولی توکل به خدا ایشالا بچه دار میشی

بچه چیزی نیست که بشه به این راحتی قیدش رو زد

خدا بزرگه الانم به هر روشی شده بالاخره بچه دار میشید ناامید نباشید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اقدام کن عزیزم ولی توکلت به خدا باشه تا خدا نخاد برگی ازدرخت نمیفته

والا توکلم فقط به خداست ولی خب یکم نگران بودن طبیعیه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
بخاطر خارج رحمی بچه زد لوله رو ترکوند

ای وایییی 

مگه نفهمیدن خارج از رحمیه قلب نداره که خارج از رحمی 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من که متوجه نشدم دکترا چه آزمایشی رو نذاشتن بدین ولی توکل به خدا ایشالا بچه دار میشی بچه چیزی نیست ...

برای ژنتیک گفتن لازم نیس توکل بخدا برام دعا کن عزیزم

ممنون گلم

عزیزم استرس نداشته باش ، استرس بدترین چیزه ، فکر میکنم زنجبیل تاثیر بالایی تو باروری داشته باشه ، حداقل دوروریای من که زود حامله شدن باهاش ، البته اگر خوردی مواظب باش با دارویی چیزی همزمان نشه یوقت ، ایشالله که حامله شی بچت صحیح و سالم بیاد بغلت

اره ولی نگران نباش انشالله دوقولو بیاریی خوشگلم‌

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
ای وایییی  مگه نفهمیدن خارج از رحمیه قلب نداره که خارج از رحمی

قلب داره منتها جاش خوب نیس برای من تولوله بود ولی بزرگ شد قلبم داشت

اره ولی نگران نباش انشالله دوقولو بیاریی خوشگلم‌

انشالله خدا بچه سالم بده خسته شدم از طعنه وکنایه از درد کشیدن و ندیدن بچم اگر میشد امروز تاریخ تولد بچم بود خدایا هزاران بار شکرت

برای ژنتیک گفتن لازم نیس توکل بخدا برام دعا کن عزیزم

آهان خوب دکترا بهتر از ما میدونن هرچی دکتر میگه همون کارو کن

ایشالا سال دیگه یه بچه خوشگل و سالم توو بغلتون باشه🌹

آهان خوب دکترا بهتر از ما میدونن هرچی دکتر میگه همون کارو کن ایشالا سال دیگه یه بچه خوشگل و سالم تو ...

ممنون گلم توکل به خدا

انشالله خدا بچه سالم بده خسته شدم از طعنه وکنایه از درد کشیدن و ندیدن بچم اگر میشد امروز تاریخ تولد ...

میدونی منم چهارساله خونه خودمم ولی الان نزدیکه یک ساله ولی حامله نمیشم و دوس ندارم حامله بشم 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
میدونی منم چهارساله خونه خودمم ولی الان نزدیکه یک ساله ولی حامله نمیشم و دوس ندارم حامله بشم 

انشالله هرموقع دوست داشتی باردار بشی گلم یه نینی سابم و تپلی نمیدونی چقد شیرینه حتی سختیاش

قلب داره منتها جاش خوب نیس برای من تولوله بود ولی بزرگ شد قلبم داشت

ای وای خدا انشاالله بهت یه نی نی ناز بده چند سالته گلم ؟

منم دیسک کمر دارم بدن مو باید تقویت کنم دکترم گفته باردار میتونی بشی اما هم خودم هم شوهرم جفت مون میترسیم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام گل

توکلت ب خدا باشه. 

نذر کن صحیح سالم باردارشی وب دنیا بیا د 

صدقه بده 

آروم باش واسترس نداشته باش

یه دگتر خوب پیدا کن وبرای اقدام ودرطول بارداریت. زیر نظرش باش

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊