خدایا چرا این مادر شوهرم منو عذاب میده .مگه من واسش چی کم گذاشتم ؟ ده روز مریض بود مثل یه آدم ساده نشستم جمعش کردم پرستاریش کردم بعد که خودم مریضی شو گرفتم باهام بد رفتاری کرد و گفت برو گمشو از خونم بیرون .آدم تا چه حد میتونه عقده ایی باشه؟
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
چون براش زیاد مایه گذاشتی از ظرفیت خارج شد هنگ کرد به هرکسی اندازه خودش اهمیت بدید
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
والا اونا که خوبن یه چیزی حالیشونه ولی این مادر شوهر نفهمم عقده ایه.با همه دعوا میکنه با دخترش با نوه اش با پسرش با همسایه ها خدایا چرا بهم صبر نمیدی؟ یا به من صبر بده یا اونو از جلوی چشمم دور کنه.