2777
2789

بچه ها من یه جلسه لیزر با دستگاه Shr_ipl رفتم واسه پا و بیکینی که 300 تومن شد تو کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی (مطب دکتر متخصص هست) میگه 6 تا 10 جلسه هر 45 روز و این که گفت 80% موها می ریزه و رشدش متوقف میشه

الان که تحقیق کردم میگن این دستگاه خوب نیست و ارزشش رو نداره، دستگاه های الکساندرایت کندلا و دایود هم خیلی گرونن. بنظرتون کنسل کنم؟! 🤔 

آخه من پوست سفید با موهای مشکی و پر دارم 

موندم چیکار کنم؟! 😥

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ تاثير نداره بله قطع كن ديگه

درد الكي نكشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دایود بودم ۸ جلسه رفتم

بخدا الان پره پره 

فقط کچل شد چند ماه بعد پر شد دوباره

فقط چند ملیون پول ریختم تو سطل ااشعال

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بلهiplاصلا لیزر نیس. پالس نوریه. 

من با دایود انجام دادم. راضیم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اگ تاثير نداره بله قطع كه ديگه درد الكي نكشي

میگم شما چجور کارمندی هستی که تا دیر وقت بیداری

ار اونایی که میخابن رو میز😁

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

دستگاه فقط الکساندا من رفتم عزیزم باید ۸جلسه کامل بری تا چندسال هر ۶ماه بری تمدید کنی بعد هر سال یک بار

اینطوری نیست فقط ۸جلسه بری دیگ ولش کنی.

این دستگاه ک مارکش گفتی تا اونجایی میدونم موهارو به حالت خواب درمیاره خوب نیس

من الکساندرا میرم خوبه تو دو جلسه خوب جواب داده.و افراد سفید زودتر نتیجه میگرن.ولی بین ۲۱ تا ۲۸ روز باید بریم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.