دستگاه از جای مطمعن ک اجاره میدن ببار۴۸ساعت بمونه...مدام بش شیر بده قطره شیر خشت هم خوبه خودتم چیز گرم نخور لچه رو هم نپوشون تو اتاق جلو باد..مستقیم نباشه ولی خنک...من اولی اینجوری درمان شد دومی خداروشکر زردی نکرد...اگرم میتونی روزی دوبار شیر خشک بده ک زود ب زود دسشویی کنه
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
زردیش چند درصده؟اگه بالای ۱۵ باشه خطرناکه پایین ۱۵ باید لباس نازک بپوشه مادرم گرمیجات اصلا نخوره نوزاد رو هم زیر نور مهتابی یا ال ای دی نگه دارین حتی یک ساعت هم لامپ خاموش نشه لباس زرد هم تن بچه نکنید مادر هم اصلا ادویه جات مخصوصا زرد چوبه فلفل دارچین مصرف نکنه هوای خونه هم نباید زیاد گرم باشه باید دمای خونه بین ۲۲تا ۲۶ درجه باشه
اگه شیر خودتو میدی ک تا میتونی سردی بخور من انقد سردی خوردم تو گرمای خوزستان شبا عین چی میلرزیدم ولی باز روز میشد و شروع میکرد ب خوردن سردی ماست هندونه خیار کاسنی فرااووون خطرناک بود ولی بخاطر آنفونزای اچ ۱ان۱ نمیخواستم بچمو ببرم بیمارستان چون خیلی کثیف هم بود بیمارستان شهرمون.
شیر هپ زیاد بده ک دفع بشه
کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...