2777
2789

سلام

من داشتم حتی پول کم اوردم برام داد.

جدا از اینا طارم زندگی میکردن 

مثلا زیتون برنج و... با بهترین قیمت پست میکرد برام جوری که فقط ضرر نکنن خودشون

مثلا یکی دیگه بود پولشم گفتم میدم بهت شهر شما عطر خوبه از این مغازه برام بگیر بفرس انجام نداد.

خیلی دوس دارم دوستا بهم ارزش بزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من پول کم اوردم داده عین یه خواهر یا بیشتر از یه خواهرحال بدم پیشش زار زدمحال خوبم همینطورخصوصی ...

این یکیم هست 

که ایشونم تمام جزییات مادونفرو میدونه

مام همینطور

فقط یکم دیوانس😂

من چند روزم خونه ایشون مهمون بودم

هنوزم آبغوره ای که برام درست کرده بودو دارم استفاده میکنم😍 

سلام صدا رادیویی صبحت بخیر عزیزم😍😂

@حلواقندی‍ 

هرسه تاییمون از همین سایت دوست شدیم

الان حدود ۴ساله

مونده به شرایط ادما دیگه.مثلا این دوستم باغ زیتون دارنزیتونی که ۲۰۰ بود این برا من ۸۰ میفرستاد

خودت براش چیکار کردی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من ی دوست نی نی سایتی داشتم  ده سال پیش   ی وقت از تهران ی چیزایی لازمش میشد براش میخریدم میفرستادم 

ولی الان دیگه کمرنگ شدیم سالی یکی دوبار احوال همو میپرسیم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من ی دوست نی نی سایتی داشتم ده سال پیش ی وقت از تهران ی چیزایی لازمش میشد براش میخریدم میفرستادم ...

منم از همین جا چند تا داشتم  چند سالی بودن یهویی بدون هیچی ناپدید شدن رفتن که رفتن 

برا همین دیگه هیچوقت هیچوقت از اینجا درحواست دوستی قبول نمیکنم 

دوست زیاد دارم ولی دوست مجازی نی نی سایتی دیگه نمیخوام

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم از همین جا چند تا داشتم چند سالی بودن یهویی بدون هیچی ناپدید شدن رفتن که رفتن برا همین دیگه هیچ ...

دوستای نی نی سایتی  منم چنتاشون یهو ناپدید شدن 

من دوستان زیادی  دارم .همین نی نی سایت گردو و بادام برام فرستادن الانم در ارتباطیم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار