2777
2789

این بنده خدا زردی بچش این قد بالا بود که ده روز ای سیو نوزادان بود میخواستند اصطلاح دقیقش رو نمیدونم خونش رو عوض کنند یه مادربزرگ قدیمی گفت این کار رو بکنید 

و واقعا جواب داد خوب شد

دست های بچه طفلکی سوراخ سوراخ شده بود از بس که ازش آزمایش خون گرفته بودن آخر هم هموگلوبین خونش افت کرد بهش خون وصل کردن طفلک بیچاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخودت وشیر خشک تند تند بهش بده شیر خشک خیلی موثر

دمای خونه ۲۴درجه باشه خنک باشه کولر روشن باشه اصلاااااااا کولر خاموش نشه بچه هم سرما نمیخوره

لیموشیرین چند قطره بهش دادم

ازروز ۳ بیمارستان قبل ازاینکه زرد بشه قطره بیلی ناستربگیر ازداروخانه روزی ۳وعده ۱قطره باید بخوره 

شستشوی بدن باعرق کاسنی 

وااااای همینه بچه ی جاریم رفت بالا زردیش روو 15 امروز بردنش بیمارستان بستری شد

اره من بحاطر بچم یکماه تمام تو ای سی یو بخش نوزادان بودم زردی  اگه رسیدگی نشه خطرناکه رو مغز بچه تاثیر میذاره 

در ضمن روزی نبود که نوزاد نیارن که حالش بد شده بخاطر اینکه بهش ترنجبین یا کاسنی  داده بودن بخاطر زردی همش پرستارا میگفتن بچه رو گرم نگه ندارین بیهوش میشه میره تو کما شماها خیال میکنین خوابیده

من پسرم زردیش 16 بود تا بردمش بیمارستان به 19 ر سید 5 روز بستری شد اوردیمش خونه بعد دو روز دوباره زرد شد بردم دکتر  دوباره به 14 رسیده بود 

4 روز خونه دستگاه آوردیم بهتر شد ولی کامل رفع نشد تا روز  دو سه روز بعد ختنه کردیمش   بچم سفیده سفید شد 

زردی بچه من ۱۶ بود همه راهارو امتحان کردیم نیومد پایین بخاطر کرونا هم نبردمش بیمارستان دستگاه آوردم خونه آخرسرم شیر خشک بیومیل دکترش نوشت واش اون آورد پایین دوروز فقط شیر خشک دادم