2777
2789
عنوان

تجربه واکسن شش ماهگی پسرم

146 بازدید | 2 پست

سلام مامانی گل .اینبار که پسرم رو بردم برای واکسن خانم بهداشت یه بسته یخ رو گذاشت روی پای پسرم چند دقیقه بعد واکسن رو زد بعدم گفت یک ساعت بعد قطره استامینوفن  بهش بده.بعد تزریق تا دوساعتم هر ده دقیقه به مدت ده ثانیه حوله سرد و بعدش حوله گرم بزارم.خداروشکر دردی نداشت فقط همون جیغ زمان تزریقش  .تب هم زیاد نکرد فقط تا نصف روز که من حتی قطرشو ۸ ساعتی دادم شبم تا صبح چکش کردم اما تب نکرد .انقدر پسرمن بازیگوش و جنب و جوش داره گفتم شاید خیلی اذیت بشه اما خداروشکر دردش زیاد نبود

الهی و ربی من لی غیرک  خدایا پسرم رو صحیح و سالم بهم برسون
سلام مامانی به سلامتی همیشه یخ میزارن براش؟ غذا کمکی شروع کردی؟آب میدی به نی نی؟

مرسی گلم نه اینبار یخ گذاشت البته اون خانمی نبود که سری های قبل واکسناشو زدن. آره غذاییش رو چهارماه شروع کردم چون اشتیاق نشون میداد. آب نمیخوره اصلا به زور بهش میدم با قطره چکون

الهی و ربی من لی غیرک  خدایا پسرم رو صحیح و سالم بهم برسون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.