میخوام سرهمی بخرم برای بیمارستان از این ست توری ها. واقعا اندازه ی سرهمی نوزاد موقع به دنیا اومدن چقدر باید باشه،اخه هر سرهمی یه اندازه ای داره ولی مثلا نوشتن همه سایز صفر بیمارستانی.یکی انتخاب کردم ۴۵سانت بوده،یکی ۴۷سانت،یکی۴۰سانت،یکی۴۳سانت....موندم چیکار کنم.الان دلم میخواد این عکسی رو که گذاشتم بخرم ولی میترسم اندازه نباشه.فرض کنید بچم ۳کیلو باشه و قدش ۵۰،چون بچه اولم ۳۳۰۰و۵۳سانت بود اما این مشخص هست ریزتره ...
زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨👩👧👦❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون ست شامل چیاست بگو تا بگم کافیه یا نه ان شاالله به سلامتی فارغ بشی
یه شلوار جورابدار،دو تا شلوار معمولی،یه شورت عینکی،دوتا کلاه :بندی و ساده،جوراب،دستکش،روسری،رکابی ساده و زیردکمه دار،زیردکمه دار نصف آستین،یه نصف آستین معمولی،یه آستین بلند معمولی،یه آستین بلند که دکمه میخوره. یه چیزی هم هست شبیه دورپیچ یه دستمال بزرگ با ناف بند ،پیش بند،دستمال کوچیک
زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨👩👧👦❤️