2777
2789

سلام

میخوام سرهمی بخرم برای بیمارستان از این ست توری ها. واقعا اندازه ی سرهمی نوزاد موقع به دنیا اومدن چقدر باید باشه،اخه هر سرهمی یه اندازه ای داره ولی مثلا نوشتن همه سایز صفر بیمارستانی.یکی انتخاب کردم ۴۵سانت بوده،یکی ۴۷سانت،یکی۴۰سانت،یکی۴۳سانت....موندم چیکار کنم.الان دلم میخواد این عکسی رو که گذاشتم بخرم ولی میترسم اندازه نباشه.فرض کنید بچم ۳کیلو باشه و قدش ۵۰،چون بچه اولم ۳۳۰۰و۵۳سانت بود اما این مشخص هست ریزتره ...

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

سایزش چنده؟

من خریدم ست بیمارستانی خیلی بزرگه دخترم‌نزدیک ۴۰ روزشه هنوزم‌بزرگه

لباس تیکه ای بردم برا بیمارستان

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایزش چنده؟ من خریدم ست بیمارستانی خیلی بزرگه دخترم‌نزدیک ۴۰ روزشه هنوزم‌بزرگه لباس تیکه ای بردم ب ...

نوشته سایز صفر بیمارستانی.لباس سایز صفر تیکه ای هم گرفتم براش 

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
نوشته سایز صفر بیمارستانی.لباس سایز صفر تیکه ای هم گرفتم براش 

خوب باید اندازه باشه پس

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خب سایز صفر نخر

اخه ست بیمارستانی فقط سایز صفر داره ،لباس تیکه ای هم گرفتم براش ولی دوست دارم از اینا هم بگیرم نمیدونم بگیرم یا نه....

خوب باید اندازه باشه پس

شما بچتون وزن و قدش چقدر بود که گشاد شد واسش؟؟؟

اخه ست بیمارستانی فقط سایز صفر داره ،لباس تیکه ای هم گرفتم براش ولی دوست دارم از اینا هم بگیرم نمیدو ...

از من میشنوی سایز صفر زیاد نخر زودی کوچیک میشه براش

الان چن هفته ایی؟وزن نی نی چنده؟

شما بچتون وزن و قدش چقدر بود که گشاد شد واسش؟؟؟

موقع تولد ۲۷۰۰ بود الان بالایه ۴ کیلو شده ولی بازم بزرگه!

از من میشنوی سایز صفر زیاد نخر زودی کوچیک میشه براش الان چن هفته ایی؟وزن نی نی چنده؟

فقط یه ست ۱۹تیکه گرفتم که سایز صفر هست ،میخواستم یه دست دیگم بخرم ولی خیلی به چشمم کوچیک اومد ،الان باز میگم نکنه کم باشه ،وسواس فکری گرفتم 😅😅

الان هفته ۳۶ هستم. دو هفته دیگه به دنیا میاد خدا بخواد تاریخ زده دکتر واسم.هفته ۳۰که رفتم نزدیک ۲کیلو بود  

فقط یه ست ۱۹تیکه گرفتم که سایز صفر هست ،میخواستم یه دست دیگم بخرم ولی خیلی به چشمم کوچیک اومد ،الان ...

اون ست شامل چیاست بگو تا بگم کافیه یا نه

ان شاالله به سلامتی فارغ بشی

اون ست شامل چیاست بگو تا بگم کافیه یا نه ان شاالله به سلامتی فارغ بشی

یه شلوار جورابدار،دو تا شلوار معمولی،یه شورت عینکی،دوتا کلاه :بندی و ساده،جوراب،دستکش،روسری،رکابی ساده و زیردکمه دار،زیردکمه دار نصف آستین،یه نصف آستین معمولی،یه آستین بلند معمولی،یه آستین بلند که دکمه میخوره. یه چیزی هم هست شبیه دورپیچ یه دستمال بزرگ با ناف بند ،پیش بند،دستمال کوچیک 

یه شلوار جورابدار،دو تا شلوار معمولی،یه شورت عینکی،دوتا کلاه :بندی و ساده،جوراب،دستکش،روسری،رکا ...

مبارکش باشه به نظر من که کافی وعالیه

بچه زود رشد میکنه وبهش کوچیک میشن،بعدم تو لباس گشاد راحت ترن

سعی کن سایز دو سه بیشتر بگیری

مبارکش باشه به نظر من که کافی وعالیه بچه زود رشد میکنه وبهش کوچیک میشن،بعدم تو لباس گشاد راحت ترن ...

ممنون🌺🌺🌺
مرسی عزیزم از راهنماییت🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️