2777
2789
عنوان

قطع شیر شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست
والا منم‌موندم اینجا چجوری شیر شب رو قط میکنن بچه شب بیدار میشه چیکار میکنن پس 

نتبجه ای که گرفتم 

وقتی غذا رو براش شروع کردی 

آخر شب که غذا دادب و  شیرش دادی 

وقتی پاشد برای شیر

با با ضربه یواش به  پشتش و پیش پیش بخوابونش 

اگه هم مثل بچه ی من وروجکه بذار رو پات تکون بده تا خواب بره

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شب ده بار بیدار میشم چند بار هم شیر میدم.شیر خشک ههم میدم.رو پام میزارم هر بار تا بخوابه.ولی ق ...

عزیرم ماشاءالله به نی نی نازت خدا حفظش کنه 

بچه ی من که نه شیرخشک خورد نه پستونک قبول کرد... ولی رو پا میخوابه،فکرکنم باید یکم بذارمش رو پام تا ...

اره حتما این کارو لکن حوصله به خرج بده زود خسته و عصبی نشو ذکر بگو در گوشش اروم

روانشناسی کودک
سلام عزیزم تونستی بوتو از شیر شب بگیری؟

نه عزیزم به حوالی ۶ ماه رسیدشب ها یه بار شیر میخورد و منم بیخیال شدم 

چون باید یک هفته شب ها رو بیدار میموندم و کسی هم پا به پام بیدار میموندو کمکم میکرد تا شیر شب رو قطع کنم 

منم همچین آپشنی نداشتم و بی خیال شدم 😂

نه عزیزم به حوالی ۶ ماه رسیدشب ها یه بار شیر میخورد و منم بیخیال شدم  چون باید یک هفته شب ها ر ...

من الان دارم میگردم شب سومه فعلا هنوز عادت نکرده. منم کسی کمک نمیکنه.پسر من ۱۴ ماهس

❤️
من الان دارم میگردم شب سومه فعلا هنوز عادت نکرده. منم کسی کمک نمیکنه.پسر من ۱۴ ماهس

۱۴ ماهه یکم دیره نهایت تا۶ماه میشه قطع کرد 

ولی اگه میتونی شب ها بیدار بمونی تلاش کن و تو همین چند ماه باقی مونده شیرشب رو قطع کن

دکتر بهم گفت تا ۶ماهگی وقت داری قطعش کنی وگرنه دفعات شب بیدار شدنش بیشتر میشه  خوابش مختل میشه ...

راست میگه من دخترم بیش از حد بیدار میشد شبا ...پدرمو دراورده بود دیگه...

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
دختر من یکسال و نیمشه هنوز شبا یبار بیدار میشه شیر  میخوره

دوباره حامله ایی 

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 

اگرشیرمادرمیخوره بایدببینی چنددیقه میخوره بعد،هرشبی پنج دیقه ازمقدار خوردنش کم کنی مثلا اگر ۲۰دیقه میخوره بعد۱۵دیقه سینه را ازدهنش دربیاری وبه همین ترتیب تابه ۵دیقه برسه درطول یک هفته وقتی تونستی به ۵دیقه برسونی شیرشبش رامیتونی قطع کنی....البته چندباردرشب بزاشیربیدارمیشه اگر مثلا ساعت ۱۰میخوابه بعدساعت۱بیدارمیشهودوباره ساعت۴بایداول شیرساعت ۱راقطع کنی هفته بعدش شیرساعت۴را.

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

ببین وقتی داری،شیرساعت ۱راقطع میکنی طبیعتا دوسه شب ممکنه بیقراری کنه گریه کنه که کاملا طبیعی هست وشما نباید شل بشی ودوباره شیر رابهش بدی باید به هرترفندی آرومش کنی ولی ساعت ۴شیر رابهش بدی هفته بعدکه ساعت۴راقطع کردی دیگه کامل شیرشبش قطع میشه......چون مادربوی شیرمیده میتونی از پدرش کمک بگیری تا ارومش کنه

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊