ممنون از راهنماییت عزیزم 😘 ولی بزنم پشتش نمیخوابه مجبورم چند دقیقه بذارم رو پا تکون بدم&nbs ...
ترجیحا از رختخوابش بیرونش نیار
بهترین کار اینه بزاریم بچه خودش دوباره بخوابه...یعنی یاد بگیره خودش باید بخوابه
اگر گریه ها در حد نق زدن هست کمی صبر کن ببین خودش ساکت میشه یا نه
اگه نشد هر جوری راحته اونجوری بخوابون دوباره
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که شب ده بار بیدار میشم چند بار هم شیر میدم.شیر خشک ههم میدم.رو پام میزارم هر بار تا بخوابه.ولی قطع نکردم اصلااااا نمیشه که قطع کنم گریه جیغ میزنه.واقعا چجوری میخوای قطع کنی.پسرم 15 ماهشه
به من گفتن چون بچه تابچه فرق داره تا قبل ۴ماه خطرناکه حالا چطور وقتی نی نی بیدار میشد بدون شی ...
خوب چون یه هفته بیشتر نخورد هنوز به عادت نرسیده بود . مثلا ساعت ۱۰ بهش شیر دادم کامل نیم ساعت بعد هم ۶۰ سی سی شیر خشک دادم بعد خوابید ساعت ۱ بیدار شد یکم گریه کرد بغل کردم ماساژ وادم تکون دادم رو پا تا صبح چند بار این کارو کردم تا اینکه چند شر گذشت عادت کرد پستونکم دادم
چناااااان چشماشو بازمیکنه که نگم برات... بهش رو بدم میخواد بازی هم بکنه که دیگه باز شیرش مید ...
عزیزم😍 خدا حفظش کنه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)