2777
2789
عنوان

قطع شیر شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست
ممنون از راهنماییت عزیزم 😘 ولی بزنم پشتش نمیخوابه  مجبورم چند دقیقه بذارم رو پا تکون بدم&nbs ...

ترجیحا از رختخوابش بیرونش نیار

بهترین کار اینه بزاریم بچه خودش دوباره بخوابه...یعنی یاد بگیره خودش باید بخوابه

اگر گریه ها در حد نق زدن هست کمی صبر کن ببین خودش ساکت میشه یا نه

اگه نشد هر جوری راحته اونجوری بخوابون دوباره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ایران زندگی نمیکردم و زایمانم ایران نبود از یه هفتگی دکار نزاشت دیگه شیر شب بدم گفت باید قطع شه. ...

به من گفتن چون بچه تابچه فرق داره تا قبل ۴ماه خطرناکه 

حالا چطور وقتی نی نی بیدار میشد بدون شیر میخوابوندیش عزیزم؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

من که شب ده بار بیدار میشم چند بار هم شیر میدم.شیر خشک ههم میدم.رو پام میزارم هر بار تا بخوابه.ولی قطع نکردم اصلااااا نمیشه که قطع کنم گریه جیغ میزنه.واقعا چجوری میخوای قطع کنی.پسرم 15 ماهشه

خیلی زوده برای قطع کردن شیر شب 

پسره من ۱۱ ماهشه دکترش از ۱۰ ماهگی گفت قطع کن شامشو دیر وقت بهش میدم یا شیر اخرین وعده سیرش میکنه تا ساعت ۶ صبح 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
به من گفتن چون بچه تابچه فرق داره تا قبل ۴ماه خطرناکه  حالا چطور وقتی نی نی بیدار میشد بدون شی ...

خوب چون یه هفته بیشتر نخورد هنوز به عادت نرسیده بود . مثلا ساعت ۱۰ بهش شیر دادم کامل نیم ساعت بعد هم ۶۰ سی سی شیر خشک دادم بعد خوابید ساعت ۱ بیدار شد یکم گریه کرد بغل کردم ماساژ وادم تکون دادم رو پا تا صبح چند بار این کارو کردم تا اینکه چند شر گذشت عادت کرد پستونکم دادم

روانشناسی کودک
ترجیحا از رختخوابش بیرونش نیار بهترین کار اینه بزاریم بچه خودش دوباره بخوابه...یعنی یاد بگیره خودش ...

چناااااان چشماشو بازمیکنه که نگم برات...

بهش رو بدم میخواد بازی هم بکنه 

که دیگه باز شیرش میدم چشماشومیبنده

خوب چون یه هفته بیشتر نخورد هنوز به عادت نرسیده بود . مثلا ساعت ۱۰ بهش شیر دادم کامل نیم ساعت بعد هم ...

بچه ی من که نه شیرخشک خورد نه پستونک قبول کرد...

ولی رو پا میخوابه،فکرکنم باید یکم بذارمش رو پام تا خوابش ببره

چناااااان چشماشو بازمیکنه که نگم برات... بهش رو بدم میخواد بازی هم بکنه  که دیگه باز شیرش مید ...

😂😂😂وای شیطونک ماشالله

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
چناااااان چشماشو بازمیکنه که نگم برات... بهش رو بدم میخواد بازی هم بکنه  که دیگه باز شیرش مید ...

عزیزم😍 خدا حفظش کنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
😂😂😂وای شیطونک ماشالله

خیلی کم خوابه،اصلا خواب نداره 

شب ها هم به زور یه ساعت میخوابه 

نصف شب بیدارمیشه با کلی انرژی 

که دیگه شیر میدم گیج میشه میخوابه

خیلی زوده برای قطع کردن شیر شب  پسره من ۱۱ ماهشه دکترش از ۱۰ ماهگی گفت قطع کن شامشو دیر وقت به ...

دکتر منو ترسوند... گفت تا۶ماهگی قطع نکنی بعدش اصلا نمیتونی 

..