2777
2789

سلام خانوما من نزدیک ۲ سال ونیم تا سه سال ناباروری داشتم وبعد باردار شدم چند روز پیش تو ۸ هفته نی نیم سقط شد حالم خیلی بده فکر اینکه برای بعدی هم انقدر طول بکشه دیوونم میکنه تو رو خدا کسی تجربه ای داره بگه؟ باردار میشم سریع واقعا خیلی داغونم دلم خیلی شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من تو ۹ هفته سقط کردم بعدش دیگه پریود نشدم ...حامله شدم الانم دخترم سالمه و ی سالشه... قدیمیها ب زنی ک سقط کرده میگن جای پای بچش تو شکمشه یعنی فوری بعدش حامله میشی اگه جلوگیری نکنی...من ک مشکلی نداشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج  
آره من تو ۹ هفته سقط کردم بعدش دیگه پریود نشدم ...حامله شدم الانم دخترم سالمه و ی سالشه... قدیمیها ب ...

بدبختیه من اینه ک ناباروری داشتم وبعد باردار شدم میترسم بازم طول بکشه .خداکنه منم سریع باردار بشم

اگر یک بار باردار شدی حتما دوباره میشی..خودت رو تقویت کن...و‌بهش فکر نکن استرس از همه بدتره

خدا سر هیچکی نیاره نمیشه بهش فکر نکرد داغون شدم فکر میکردم تموم شده سختیام با اومدنش ولی نموند برام

منم تازه سقط کردم بعد 2 سال ناباروری. سوال منم هست. باردار شدی خبرم کن خوشحال بشم.

خدا ب دلامون ارامش بده میدونم چی داری میکشی انشالله بزودی باردار میشیم جلوگیری نکن اصلا بعد سقط احتمال بارداری زیاده

خدا سر هیچکی نیاره نمیشه بهش فکر نکرد داغون شدم فکر میکردم تموم شده سختیام با اومدنش ولی نموند برام

به من نگو‌..منم دو‌ماه سقط کردم...همه‌دکتری گفتن تو سن تو بارداری اونم با ذخیره پایین امکانش کمه ...بعد ۷ ماه باردار شدم اونم تو ۱۱ هفته سقط،شد..هنوز بقایا دارم تازه قراره شنبه برم برای بار یازدهم سونو....