2777
2789
عنوان

زندگی با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 43 پست
وای اره بخدا .من ک تو مجردیم خدا شاهده ی روز بدون بغض و عذاب نداشتم 

من اگه شوهرم هرچی باشه خداروشکر مستقلیم و از خانوادی شوهر دورم فقط یه جاری بهم نزدیکه اونم یه ساله قهریم.تو چند سالته

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کن ولی با یه مورد خوب، یه وقت هول هولی بخاطر رها شدن ازونجا خودتو بدبخت نکنی، چون مورد اینجور ...

مرسی از راهنماییت گلم ـهمیشه ارزو میکنم ادمای خیرخاهی مث تو دلشون شاد باشه 

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
اون جاری با پدرشوهر زندگی میکنه بعد پدرشوهرم از میونی ما خبر نداره هرکاری داشته باشن به شوهرم میگه ش ...

میگم شوهر منم اصلا تنها خونه مادرش نمیره...هر کار کردم تنها بره و از من نخواد باهاش برم قبول نکرد....بنظرت کارشون درسته ؟هم همسر شما هم شوهر من؟

میگم شوهر منم اصلا تنها خونه مادرش نمیره...هر کار کردم تنها بره و از من نخواد باهاش برم قبول نکرد... ...

البته که درسته من قبلا خیلی ساده بودم الان یه کم سیاست یاد گرفتم قبلا وقتی میرفتم اونجا به شوهرم محل نمیدادم حرف نمیزدم که چرا منو زورکی اورده بعد میدیدم جاریم خوشحاله و برعکس من باشوهرش جلو شوهرم بگو بخند .ولی الان اگه شوهرم بهم بگه بریم میرم و اونجا زود براش چای میارمو بهش احترام میزارمو وقای رسیدم اونجا مثلا بعضی وقتا فقط جاری تو خونه هست اونا بیرونن زود برا شوهرم چای میارم نمیزام جاری خودشو نشوم بده چون میدونم چه ماموزیه.توهم برو اگه نری جا خالی دادی یه اونا مثلا  یادمه من تازه عروس بودم برادرشوهر بزرگ زنش نیومد باهاش چون اونم مثل ما کلی پشت سرش حرف زدن که این به شوهرش احترام نمیزاره حتی پدرشوهرم بهش گفت پاشو زنتو بیرون کن از خونت.برای همین برو و به شوهرت خیلی برس جلو اونا اصلا سر سنگین نباش باهاش

پدر شوهرت مثل پدرشوهر من یک دنده و کله خره 🥴

خخخخخ نه اینجوری نیست چون تو روستاس کار زیاد داره و مریضن فقط شوهر من پیش دکتر میبرتشون.ولی زیاد ازش خوشم نمیاد