2777
2789
عنوان

زندگی با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 43 پست
به درک هرچی بلاست از زنه وگرنه مرد که اینقد حاشیه ندار.خودم از دیروز عقابم خورده به خاطر کارای که جا ...

والا من خودمم جاریم اما خدا میدونه اصلا کاری به کارشون ندارم اما این بامن خیلی لج میکنه پسرش کفتر بازه همش پشت بوممونه ارامش نداریم بخدا عوض این که پسرشو نصیحت کنه بدترتشویقش میکنه به این کار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودمم جاریم اما خدا میدونه اصلا کاری به کارشون ندارم اما این بامن خیلی لج میکنه پسرش کفتر با ...

اگه میشه از  اونجا برید.منم جاریم هرکاری میکنه تا با شوهرم نرم خونش ولی من بازم میرم😁

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد
بخدا تو خونه همش دعوا دوتا برادر ی سره دعوا پدر مادر دعوا دارم افسرده میشم حالا برم ی جا یکم نفس بکش ...

به خدا به هر کی میپرستی قسم دعوای توی خونه ۱ درصد دعوا با خاندان شوهر نیست مال خونه عصبیت میکنه مال اینا نابودت میکنه 

من نه منم نه من منم😎
بخدا تو خونه همش دعوا دوتا برادر ی سره دعوا پدر مادر دعوا دارم افسرده میشم حالا برم ی جا یکم نفس بکش ...

میدونم خیلی سخته بعضیا میخوان ازدواج کنن به ارامش برسن ولی از اون طرف جاری خواهرشوهر مادرشوهر میبینی هرچیه از زنه جماعت.من تا حالا کسی ندیدم به پدرشوهر گله کنه بغیراز دو مورد

میدونم خیلی سخته بعضیا میخوان ازدواج کنن به ارامش برسن ولی از اون طرف جاری خواهرشوهر مادرشوهر میبینی ...

بخدا من خیلی صبورم تا حالا دووم اوردم .مادرم خصوصا خیلی اذیتم میکنه تمام امیدم ب اینه ازدواج کنم یکم مستقل شم یکم نفس بکشم

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بخدا من خیلی صبورم تا حالا دووم اوردم .مادرم خصوصا خیلی اذیتم میکنه تمام امیدم ب اینه ازدواج کنم یکم ...

هر خواستگاری اومد اول ازش بخواه مستقل شین اولویتت همین باشه

بخدا من خیلی صبورم تا حالا دووم اوردم .مادرم خصوصا خیلی اذیتم میکنه تمام امیدم ب اینه ازدواج کنم یکم ...

ازدواج کن ولی با یه مورد خوب، یه وقت هول هولی بخاطر رها شدن ازونجا خودتو بدبخت نکنی، چون مورد اینجوری زیاد دیدم.

خوشبخت بشی...🌹