2777
2789

وقتی ازدواج کردم مجبور شدم پیش خانواده شوهرم زندگی کنم از روز اول خیلی باهام بد بودن چون غریبه بودم راضی نبودن ولی من تو یه اتاق که بهمون دادن زندگیم میکردم کاریشون نداشتم شوهرم هم پیش پدرش که پیمون کار بود کار میکرد ولی پولش وسیله میخرید میداد به مادرش میگفت میخوام منت نذارن سرم.بعد یه هفته باهام راحت شدیم خواهر کوچیکش خیلی با من خوب بود یه روز فقط من و خواهر کوچیکش خونه بودیم خواهرش رفت حموم بعد رفت سر کار که من تنهابودم مادرشوهرم اومد رفت حموم شروع کرد به فحش من و مادرم گفت چرا مایع سفید کننده ریختی مگه میخواستی پول بدی بیخیالی گفتم من اصلا حموم نرفتم ولی تا خونست فحش داد شب دخترش اومد گفت که پیش من ریخت

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قبول کردی با چنین کسی که نه خونه مستقل داره نه شغل مستقل ازدواج کنی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

😟😟😟فحش مادرتو داد؟؟،

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای چ بد منت کسی روت باشه

ای کاش زاضی نمیشدی به همچین ازدواجی که نتونسته برات خونه بگیره

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

مگه هنوزم تو یه اتاق با مادر شوهر زندگی میکنن ؟

من فکر میکردم ۵۰ سال پیش این مدلی بود

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.