2777
2789
عنوان

بیاین#عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 97 پست
چون فرهنگش مثلا بالاست عزیزم استرس بهشون دست داده هول شدن اشتباه ریپ زدن شرمنده

بیا دیدی گفتم فضول کار مردمی نگو نه😂😂😂ربطی به فرهنگ نداره خانوم باسواااد پیامام زیاد بود😁😁😁فضولیاااا 

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
چجوری؟میشه ب منم بگی چون کلاس نمیتونم برم ولی رقصو خیلی دوست دارم اگر زحمتی نیست ی توضیح بده

خواهش میگنم گلم چه زحمتی ❤❤❤❤😍

از یوتویوب و تلگرام و اینستا و اپارات و هر جور رقصی دوس داری دانلود کن چند بار ببین بعد همونو تکرار کن تا درستشو یاد بگیری 

نمیدونم چجوری توضیح بوم 😂😂😂 اخه باید ببینی 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیکار کردی ک شکم نداری؟آخه اصولا بعد سزارین شکم میارن

قبل بارداری ۴۸ کیلو بودم بعد از زایمان هم زیاد اضافه وزن نداشتم دوران شیردهی بشدت لاغر شدم واسه همین میخام یکم تپل تر شم

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
بیا دیدی گفتم فضول کار مردمی نگو نه😂😂😂ربطی به فرهنگ نداره خانوم باسواااد پیامام زیاد بود😁😁😁فضو ...

اره نکنه بازم میخوای منفی بزاری برام

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  
من سرم ت کار بقیه باشه شما سرت تو ک... مردمه بسلامت😂👋

بی ادبم ک هستی😂😂😂😂😂از ویژگی های گل و بلبلت همش داره رونمایی میشه و درحال معرفی خودت و تربیت خانوادگیت هستی😁

فضول خانوم😄

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
من سرم ت کار بقیه باشه شما سرت تو ک... مردمه بسلامت😂👋

احسنت 

😹😹😹😹😹😹 خدا نکشت دلم درد گرفت

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.