2777
2789
عنوان

شوهرم میگ نمیخاد لباس بخری چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 95 پست
ناراحت اصصصصصصن نشی این فقط ایده منه فققققط شخص خودم و شایدم اشتباهه خانمای مطلقه مورد دار شلوار سف ...

نمیدونستم والا خوب شد گفتی همسرمم اتفاقا میگفت ولی من میگفتم الکی میگی که من نپوشم

من لاغرم ولی مانتو هام کوتاهه در حد بالای زانو مانتو کوتاه هم مورد داره؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
نمیدونستم والا خوب شد گفتی همسرمم اتفاقا میگفت ولی من میگفتم الکی میگی که من نپوشم من لاغرم ولی مان ...

ن کوتاه دیل بر مورد دار بودن نیس اگ رونات مناسبه

اگ مث من تپلی ایراد  داره بنظرم.

مانتو کوتاه سلیقه ایه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم والا خوب شد گفتی همسرمم اتفاقا میگفت ولی من میگفتم الکی میگی که من نپوشم من لاغرم ولی مان ...

من مانتو حالت کت هم دارم صورتی پاستیلیه ولی فقققط عروسی میپوشم ک میخام برم.

تو خیابون جالب نیس

خم شم برباد رفتم😅

ناراحت اصصصصصصن نشی این فقط ایده منه فققققط شخص خودم و شایدم اشتباهه خانمای مطلقه مورد دار شلوار سف ...

به نظرم شوهرت بد دله بهونه لباس های خانم مطلقه نیار😐

از کی تا حالا رنگ روشن پوشیدن جلب توجه میکنه؟

به جز واسه بعضیا مثل شوهر شما رنگ روشن پوشیدن خانمها گناهه🤔

بده آدم دلش شاد باشه؟!

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
من مانتو حالت کت هم دارم صورتی پاستیلیه ولی فقققط عروسی میپوشم ک میخام برم. تو خیابون جالب نیس خم ...

نه خوب لباس مجلسی با بیرون خیابون فرق داره   

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج