2777
2789
عنوان

شوهرم میگ نمیخاد لباس بخری چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 95 پست
اطرافیانم دخترای مث من خیییییلی متنوع ان و از من وصع مالی خیلی بدتر دارن  میبینم چ دله خوشی دا ...

من اینجوری نیستم آدم نباید پرخرج باشع چون ب ضررشه واقن بدترین چیزی ک بدم میاد اینه دوستایی دارم ک خیلی خرج میکنن نباید دیگران رو الگو قرار بدیم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
حدس میزنم چون وزنت کمی بالاس مانتوهای رنگ روشن درشت تر نشونت میدن حس خوبی نداره مانتوهای تیره و مشکی ...

شایدم اینطوری باشه.ولی من میگم همسرشون بخاطر اینکه جلب توجه نشه میگه مشکی بپوش.شاید خانوم خوشتیپه حسودیش میشه خوشگلم بپوشه.

اما من باشم ب روشن پوشیدنم ادامه میدم.ب نظرم مشکی پوشیدن مهارت و سلیقه نمیخواد.تو ایران مد شده هرکی وزنش زیاده خودشو راحت کرده و رفته لباس مشکی میپوشه.بدون هیچ سلیقه ای و ابتکاری

مهم اینه اگر وزنمون زیاده یا اور سایز هستیم با رنگای شاد و حتی رنگای خنثی تیپمونو قشنگ درست کنیم

مشکی پوشیدن که آسونه .ترکیب کردن رنگها و مدلا مهارت میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونام ک تموم بشع من لاغر بشو نیستم.وزنم بالاس کم کردنش سخته. اصن بهم نمیخوره۸۰باشم نگام ک میکنن۷۰م ...

من شوهرم برعکس شما تاکید به رنگ روشن داره اما وقتی میرم سرکار خوب حساس تر به نوع لباسم ترجیح میده تیره و گشاد باشه

من با اینکه خودمم شاغلم سالی 2 یا نهایتا 3 تا مانتو میخرم عزیزم هر ماه ماتو نمیخرم

تو نی نی سایت ندیدم یه نفر از همسرش تعریف کنه

من چه تو مجازی چه تو واقعیت سعی میکنم از شوهرم تعریف نکنم چون هر وقت تعریف کردم بی برو برگرد بعدش سر یه چیز مسخره و بچگانه بحثمون شده

واسه همین برام درس عبرت شده هیچوقت چیزی نگم

نگفتنم دلیل بر بدی شوهرم نیست😀

شایدم اینطوری باشه.ولی من میگم همسرشون بخاطر اینکه جلب توجه نشه میگه مشکی بپوش.شاید خانوم خوشتیپه حس ...

آرع دوس ندارع خانومش جلب توجه باشع

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
شایدم اینطوری باشه.ولی من میگم همسرشون بخاطر اینکه جلب توجه نشه میگه مشکی بپوش.شاید خانوم خوشتیپه حس ...

باش عزیزم

باید ادامه بدم

وزنمم کم میکنم

بقول ت مشکی پوشیدن ک هنر نمیخاد 

ادم تو مشکی دل مردس

مامان من۴۵سالشه مانتوش با من یکیه من۲۲سالمه تازه

حالا من نمیدونم شوهر من چرا مخالف رنگ سفید و قرمز و صورتیه البته مانتو و شلوار این سه رنگو نمیزاره ولی برای لباس مجلسی و اینا مشکلی نداره فقط برا بیرون مشکل داره با این سه رنگ   

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
لباس مجلسییییی ک بخودت مربوطههه

نه منظورم اینه نمیدونم مشکلش با مانتو این رنگا چیه.

با رنگش مشکل ندار برا لباس های دیگم فقط برا بیرون نمیزاره این سه رنگو بپوشم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

ممنونم از همتون ک بهم انگیزه دادین راستش رفتم ی مشکی چن  روز پیش خریدم

ب شاد پوشیدن ادامه میدم

از همتون ممنونم ک کمکم کردین واستون صلوات فرستادم عشقا

چرا خوشت نمیاد ؟ یا معنی خاصی داره من نمیدونم 

ناراحت اصصصصصصن نشی این فقط ایده منه فققققط شخص خودم و شایدم اشتباهه

خانمای مطلقه مورد دار شلوار سفیدو مانتو کوتاه میپوشن ک پاهای تپلشون تو چش بیاد

ولی مانتو بلند مثلا پسته ای با شلوار سفید بد نیس

من کللللا ندارم حتی یکی.

قرمز میپوشم شالو کفشو کیف

کیف کفش سفیدم دارم 

اما شلوار مانتو نمیپوشم