2777
2789
عنوان

شوهرم میگ نمیخاد لباس بخری چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 95 پست
بگو پس خودتم حق نداری لباس بخری حق خرید جورابم نداری

خب زیاد نمیخره.

پیراهن زیااااد داره دیگ نمیخره

ولی خانما خریدشون بیشتره دیه

مخصوصا اگ بخای ست کنی باید ست هر مانتو شالم حداااقل بخری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقققققققیقا میگ لباس مشکی بهت میاد میاد بقیم میگن بهم تو خیلی ظرفیتت بالاس میتونی لباسای خوب بپوشی ...

اصلا گوش نده شوهر من کلا عاشق رنگ مشکیه منم دوس دارما ولی کلا اهل تنوعم بخاطر همین میرم مغازه با ذوق میخرم ب اونم عادت دادم ت مثلا یبار بخر و ازشم تشکر کن ک تشویق بشه بگو میخوام برات رنگی رنگی بپوشم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ن خیلی من شلوارم لول میپوشم شال میپوشم  تیپم خیییییییییلی معمولی  مانتو دکمه دار از اون ...

منم شوهرم نمیزاره لباس روشن خیلی بهم میاد نمیدونم چرا اصلا نمیزاره بپوشم ۲ سال یه مانتو زرد خریدم فقط یبار پوشیدم نمیزاره فقط رنگ سیاه و قهوه ای تیره میخره  

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
نمیدونم چشه میگ مشکی قشنگه. مانتو سبز پسته ای پوشیدم میگ زشته

خب بگه زشته گوش نده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اینا همونایین ک تو حلق دخترای مانتو روشنن برای زنشون مشکی میخرن ... کسی نگاهشون نکنه . 

منم از همین نگرانم 

معلومه مانتو جلو باز و روشن قشنگه میگ جلو بسته و مشکی

حدس میزنم چون وزنت کمی بالاس مانتوهای رنگ روشن درشت تر نشونت میدن حس خوبی نداره مانتوهای تیره و مشکی ...

واقنننننننن؟😭😭😭😭😭

بچه ها چیکاااااااار کنم وای😭😭😭😭