2777
2789
عنوان

شوهرم میگ نمیخاد لباس بخری چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیس هر چی اون میگه انجام بدی تو بخر ناراحت هم شد یه لیوان آب میخوره خوب میشه🙃

بدترین راه ممکن و گفتی خو دعواشو میشه ک

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐
واقنننننننن؟😭😭😭😭😭 بچه ها چیکاااااااار کنم وای😭😭😭😭

عزیز دلم من حدس زدم ممکنه اشتباه باشه اخه منم قدم ۱۷۱ هست وزنم ۷۸ دقیقا همچین حسی دارم خمیشه هم رنگاای تیره میپوشم بنظرم خوشتیپتر میشم رنگای روشن میپوشم حس میکنم خیلی بزرگم

من شوهرم دیده دیگه از اول اومد خواستگاری روشن میپوشیدم 

مادرشوهرم میخواست چند روز قبل از عقد میخشو محکم بکوبه که ماها فقط مشکی میپوشیم...

منم گفتم من توی عمرم جز مانتوی مدرسه مانتو تیره نداشتم عادت هم ندارم تیره بپوشم اومد حرف بزنه شوهرم گفت من راضیم روشن بپوشه بخاطر رنگ تیره افسرده بشه کی جوابگوئه 

من حتی به شوهرمم اجازه نمیدم تیره بپوشه چون گریه ام میگیره حتی کفشاش رو روشن میخرم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
واقنننننننن؟😭😭😭😭😭 بچه ها چیکاااااااار کنم وای😭😭😭😭

لاغر کن عشقم منم همین حس اون دوستمونو دارم ❤منم یخورده وزنم بالارفته موندم این کروناکی تموم میش برم باشگاه توخونه هم حوصلم نمیاد ورزش کنم😣

عزیز دلم من حدس زدم ممکنه اشتباه باشه اخه منم قدم ۱۷۱ هست وزنم ۷۸ دقیقا همچین حسی دارم خمیشه هم رنگا ...

وای خدایا

شایدم ت راست میگی روشن تپلم میکنه☹

شما ماهی چنتا مانتو میخرین؟

ماهی😂😂ت بگو سالی😂

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑