2777
2789
عنوان

دلم گرفته از مادرشوهر عفریتم

732 بازدید | 36 پست

بخدا جونمو براشون میدادم ولی یمدت شوهرم ب راه بد ک میرفت باهاش دردودل کردم گفتم انگار پسرت سمت مواد میره فلان بعد یکسال دیروز ب شوهرم میگه زنت  همش پشت سرت میگفته واس همین منو باتو بحث مینداخته وفلان میگه زنت گولت میده شوهرمم هزار چیز گعت بهش اما من ناراحتم باز😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ادم با مادر شوهر درد و دل میکنه؟مامانم میگه دهنتون پر خونم بود به مادر شوهر حر۴ی نزنید

من درد و دلامو گلایه هامو از پسرش پیشش میگم هیشکی دلسوز تر از مادر آدم نیس براش بنظرم، از من راضین منم دوسشون دارم خداروشکر

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

ببخشید رک و راست میگم مقصر خودتونید

روزی که فکر کردید فامیل شوهر مثل فامیل خودتونه و سیاست و راه و چاه معاشرت با خانواده مهرطلب و وابسته ایرانی رو بلد نبودید همین‌میشه

هیچوقت با مادر شوهر درمورد پسرش درددل نکنید

من درد و دلامو گلایه هامو از پسرش پیشش میگم هیشکی دلسوز تر از مادر آدم نیس براش بنظرم، از من راضین م ...

منم ناراحتیام از شوهرمو به مادرش میگفتم همیشه. اونم راهنمایی می کنه و دلسوزه. ولی یه اخلاق بد داره هر حرفی که بهش بزنی متاسفاته سریع به پنج تا دخترش و ۸ تا خواهرش میگه خخخخ

ببخشید رک و راست میگم مقصر خودتونید روزی که فکر کردید فامیل شوهر مثل فامیل خودتونه و سیاست و راه و ...

اره واقن  ریدم تو دهنش.خاک تو سرش حقشه مث اون یگی عروسش از پسرش حمایت کنم بیشتر مواد بکشه والله اون ک عزیزتره

منم ناراحتیام از شوهرمو به مادرش میگفتم همیشه. اونم راهنمایی می کنه و دلسوزه. ولی یه اخلاق بد داره ه ...

نه خداروشکر من دوتا خواهرشوهر دارم خوبن هردوشون ولی مادرشوهرم نمیگه که بحث بزرگتر نشه همیشه اعتقاد داره هیزم رو آتیش نباشیم آب باشیم برای آتیش بین خودمون میمونه حرفامون، اینجا خیلیا میگن مخ پسرشو میشوره تعجبمه آخه مگه میشه یه مادر بخاد آرامش رو از زندگیه بچش از بین ببره، در عجبم ینی خدا به همتون صبر بده چون مامانه منم از مادرشوهر خیری ندید

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟!