2777
2789
عنوان

دلم گرفته از مادرشوهر عفریتم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 36 پست
اره واقن  ریدم تو دهنش.خاک تو سرش حقشه مث اون یگی عروسش از پسرش حمایت کنم بیشتر مواد بکشه والله ...

زززشته ریدم دونش یعنی چی!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت با مادرشوهرت صمیمی نشو.هیچوقت..

من یجوری باهاش برخورد کردم که اون همه حرفاشو میزنه.همه رازشا بمن میگه ولی من نم پس نمیدم..

همیشه خوب شوهرمو جلوش میگم..

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

وااای من یباربه مادرشوهرم گفتم کاش شوهرم بااین پسرداییش (معتاده) کم صمیمی بشه چنبارازمون پول گرفته..نمیدونین رفته بودبه برادرش وزنش و...گفته بود..وکاش حرفی که زدمومیگفت هزارتام گذاشته بودروش..اون شداولین وآخرین دردودل من بامادرشوهر

نه خداروشکر من دوتا خواهرشوهر دارم خوبن هردوشون ولی مادرشوهرم نمیگه که بحث بزرگتر نشه همیشه اعتقاد د ...

نمونش مادرشوهرمنم فرشته بود نمیدونم یهو انگار طلسم  شد ۱۰۰ درجه اخلاقش عوض شد

هیچوقت با مادرشوهرت صمیمی نشو.هیچوقت.. من یجوری باهاش برخورد کردم که اون همه حرفاشو میزنه.همه رازشا ...

مال من که متقابله ماسه تا جاری هستیم خبری یا چیزی یا دردو دلی باشه مادرشوهرم فقط به من میگه منم بهش میگم 

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

من یدفه پدر شوهرم گفت به شوهرت بگو فلان کارو بکنه.گفتم باشه بزار بیدار شه اگه بدخوابش کنم عصبانیو کلافی میشه شب کار بوده. گفت چرا گفتم سرش درد میگیره دیگه سخت اروم میشه منم جرات ندارم بدخوابش کنم بعد یمدت که شوهرم همع خونه و‌ماشیناش و اموالش و به نام من زد ه بود و فهمیده بودن اومد خونمون دعوا که چرا این کار و کردی. بعد به شوهرم گفت این هر روز زنگ میزد به من میگفت من نمیتونم با پسر دیوونه بد اخلاق شما بسازم.شوهرمم میدونست من این کاره ننیستم اما به همون یه درصد که احتمال داده بود به 'جای ثابت کردن تو وون لحظه گفت خوب کاری کرده گفته .تربیت شما خوب نبوده رو من .هیچ کس با اخلاق سگ من نمیسازه واسه همین که طلا به پام مونده همه چیز و به نامش کردم چون وفادار موند برام هر کی بود منو ول میکرد.😅حالا الکیا اخلاقش مثل گله. بعد پدر شوهرم بدتر ضایع شد گفت خفه شو. تو اخلاقت انقدر خوبه همه تعریفتو میکنن چرا خودتو بد نشون میدی الکی. پدر شوهرمم گفت اگه خوبه پس زنمم حرفی نزده دروغ نکید

روانشناسی کودک
نمونش مادرشوهرمنم فرشته بود نمیدونم یهو انگار طلسم  شد ۱۰۰ درجه اخلاقش عوض شد

کاری نکردی از دستت برنجه یا غیبتی راجبش کرده باشی به گوشش رسیده باشه؟ 

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
منم فهمیدم درددل با مادرشوهر بدترین کار روزگار هیچ غمی از رو دلت برنمیدارن من زخمش رو خوردم

منم قبلا با مادر شوهرم خیلی درد دل میکردم یه بار که باشوهرم دعوام شد قشنگ طرف پسرشو گرفت منو سرکوب کرد ازون به بعد تصمیم گرفتم دیگه هیچ حرفی به جز حرفای متداول باخانواده شوهر بخصوص مادر شوهر نزنم😶

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
مال من که متقابله ماسه تا جاری هستیم خبری یا چیزی یا دردو دلی باشه مادرشوهرم فقط به من میگه منم بهش ...

من هیچوقت بهش حرف نمیزنم.اتفاقات روزمره رو اگر بهش بگم..که چی پختم چیکار کردم که اونم بخاطر اینکه نگه حرف نمیزنه..

اینکه بخوام از خانوادم جلوش بگم از اتفاقایی که خونه مامانم افتاده بین خواهر برادرام و شوهرم و کلا چیرایی که بین منو شوهرم پیش میاد اصلا..

اما اون همه گذشته شو برام گفته کوچیکترین اتفاقم میوفته بهم میگه.

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
کاری نکردی از دستت برنجه یا غیبتی راجبش کرده باشی به گوشش رسیده باشه؟ 

ن والله من اصلا کار ب کارشون ندارم شوهرمم میگه فک کنم جادوش کردن اخه با شوهرمم خوب نیس فقط اون پسر و عروسشو دوست داره

من هیچوقت بهش حرف نمیزنم.اتفاقات روزمره رو اگر بهش بگم..که چی پختم چیکار کردم که اونم بخاطر اینکه نگ ...

منم راجب خانوادم نمیگم راجب خودمون میگم یا گلایه میکنم از پسرش، خداروشکر هرجا میرم بهم میگن چیکارکردی مادرشوهرت انقد دوستت داره