2777
2789
عنوان

دلم گرفته از مادرشوهر عفریتم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 36 پست
ن والله من اصلا کار ب کارشون ندارم شوهرمم میگه فک کنم جادوش کردن اخه با شوهرمم خوب نیس فقط اون پسر و ...

خب یقینا برادر شون یا عروسیشون یه چیز گفتن و تو مخش رفتن که یهو تغییر کرده مگه میشه آخه 

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر من دوتا خواهرشوهر دارم خوبن هردوشون ولی مادرشوهرم نمیگه که بحث بزرگتر نشه همیشه اعتقاد د ...

منم قبلا عقیده تورو داشتم جاریام میگفتن این شوهرا مونو پر میکنه منم میگفتم مگه میشه یه مادر بخوادکه زندگی پسرش تلخ باشه ولی از اون روز لعنتی که پامو گذاشتم تو این ساختمون وبااینا یه جا زندگی میکنم فهمیدم جاریام حق داشتن یه بار جلو خودم از جاریم به برادر شوهرم بد میگفت😢😔

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

من کلا آدمیم که کاری به کار کسی ندارم نه من نه خانوادم از شانسم گیر مادر شوهرم افتادم که با همه دعوا داره خیلی بد دهنه، خیلی حسوده، خیلی لجبازه، خیلی خسیس البته خساستش به من ربط نداره نه پولشو میخوام نه نونشو ولی همین اخلاقش هم کلی دردسر واسه ما درست میکنه ازبس که بد اخلاقه جالبش اینه که همیشه یه آبروریزی واسه خودش درست میکنه ولی بازم کارشو تکرار میکنه دیگه خسته شدم از دستش

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

سلام مهربان 

ببخشید که اینقدر گرفتاری داشتم که

نتوانستم به جهت مهربانی های حضرت عالی و لطفی که به فرزندم داشتید

رسما  زودتر از این سپاسگزاری کنم  به هر حال بابت اینکه دوستان ممهربانی ونن شما دارم از خداوند سپاسگزاری میکنم 

درود برشما و در سایه الطاف حق

قسمتتان ماندگاری و سلامتی  و شادی  و برکت و روزی حلال باشد

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045