2777
2789

کوچیک بودم

۸،۹ سالم بود

تو کوچه با بچه های خالم بازی میکردیم

خونه هامون باهم خیلی فاصله کمی داشت همینطور با خونه مادربزرگمون،مادرامون اونجا بودن

غرق بازی و شادی بچگونه بودیم

یهو دیدم هرچی میگردم بچه خالم نیست،پسر صاحبخونه شون که یه مرد الدنگ موادفروش بود رن و بچه هم داشت جلو در نشسته بود گفت پسرخالت رفت تو حیاط گفت به تو ام بگم بری پیشش

منم رفتم تو خونه

نگو خودش پسرخالمو فرستاده بود دنبال ت

نخودسیا

خونه خالی بود

خیلی اذیتم کرد

هرچی جیغ زدم،مادرمو صدا زدم،خالمو،پسرخالمو....حتی مادر و خواهر خود پسره رو

اما جز خدا هیچکس صدامو نشنید....

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

اذیت?? خدالعنتش کنه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیره الهی سرش بیاد الهی گور پسش بزنه بی شرفو 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب چی شر اونجا

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...